Vesti Prethodnica Misije Olimpijskog komiteta Srbije otputovala u Soči

Prethodnica Misije Olimpijskog komiteta Srbije otputovala u Soči

Sochi | 31.01.2014. | oks.org.rs
Damir Stajner 370x225

Šef Misije Srbije za Olimpijske igre u Sočiju Damir Štajner i sekretar Misije Mikio Fukuda otputovali su u Soči kako bi se pobrinuli oko organizacije pre dolaska Olimpijskog tima Srbije.

Oni su u Sočiju prisustvovali nizu sastanaka na kojima su sa organizatorima prošli kroz sve funkcionalne celine i detalje organizacije.

Veoma smo zadovoljni rezultatima današnjeg tročasovnog sastanka. Organizatori su za olimpijce Srbije odredili odlično pozicioniran smeštaj u oba olimpijska sela u kojima će boraviti naši sportisti (Mountain Olympic Village i Endurance Olympic Village). Nordijci i biatlonac biće smešteni u Endurance-u iz razloga što se to selo nalazi u neposrednoj blizini borilišta gde će oni nastupati. Naši olimpijci su u oba sela smešteni u blizini teretane i restorana, što će im olakšati dnevne aktivnosti“, rekao je Šef Misije Srbije Damir Štajner.

Misiju OKS u olimpijskom selu činiće: Šef Misije, Damir Štajner, Sekretar Misije, Mikio Fukuda, Pres ataše, Marija Milovanović, Šef medicinskog tima Prof. dr Dragan Radovanović i fizioterapeut Ninoslav Cvetanović.

Olimpijski tim Srbije putuje iz Beograda za Soči 3. februara u 18:30h čarter letom koji je obezbedila kompanija „Putevi Užice“. Nevena Ignjatović će u Soči otputovati 11. februara u 20:20h letom TK 1084, a Nina Micić  13. februara u 20:20h letom TK 1084, jer nastupaju u drugom delu Igara.

 

Komentari