Vesti Premijera domaćeg snowboard filma Dead Money

Premijera domaćeg snowboard filma Dead Money

Kragujevac | 27.12.2011. | ritamgrada.rs
deadmoney

Kragujevac je grad koji ima dosta talenata, a momci koji se kriju iza imena Aggressive Brothers Crew su spremili nešto nesvakidašnje na ovim prostorima. Ovi momci koji se bave ekstremnim sportovima snimili su prvi ozbiljan i kvalitetan snoubord film pod nazivom Dead Money.

Premijera filma je u četvrtak, 29. decembra u kafiću Jennings. Publici će biti predstavljeni i ostali filmovi ovih momaka, a nakon toga uslediće premijera filma i žurka za sve prisutne.

Glavni akteri su Filip Filipović, državni prvak u poslednje tri godine i trener snowboard reprezentacije, zatim Andrija Ceranić, Vidan Ðurić, Aleksandar Stevanović, Nikola Radojičić, Mladen Cvetković, Nedeljko Jokanović, Boris Brković, Nikola Milenković, Dušan Radojević, Marko Obrenović i drugi.

Ono što ovaj film izdvaja od drugih je to što je sniman namenski na više lokacija širom Balkana korišćenjem kvalitetne video opreme.

- Film je sniman tri meseca na Kopaoniku, Durmitoru, Zlatiboru, kao i u Hrvatskoj, Makedoniji, Bugarskoj, Berlinu i Austriji. "Dead Money" je prvi ozbiljniji film na našim prostorima, a plan je bio da u njemu budu samo delovi koji su namenski rađeni za film, ne i snimci sa takmičenja – kaže Nikola Radojičić, član ABC ekipe i režiser Linear Wipe media, koji će raditi audio i video produkciju.

Da je ova ekipa ozbiljna u svojim namerama govori i oprema koju su koristili.

- Film je siman najnovijom HDSLR tehnologijom (Canon 7D) i GoPro kamerama, a za montiranje je bio zadužen Final Cut studio - dodaje Radojičić.

Pogledajte trejler:

Komentari