Vesti Potpis ugovora o saradnji Skijališta Srbije i Jahorine na Expo-Zimu

Potpis ugovora o saradnji Skijališta Srbije i Jahorine na Expo-Zimu

Beograd | 27.11.2018. | Skijališta Srbije, OC Jahorina
skis ocj ez 2018 2

U četvrtak, 29. novembra 2018. u 11 časova na sajmu Expo-zim, u hali 4 beogradskog Sajma, svečano će biti potpisan Ugovor o poslovnoj saradnji između preduzeća "Skijališta Srbije" i OC "Jagorina".

Na radost skijaša, ovaj dugo učekivani ugovor o saradnji potpisaće direktor Javnog preduzeća Skijališta Srbije g-din Dejan Ćika i direktor Olimpijskog centra Jahorina g-din Dejan Ljevnaić. Potpisivanju ove poslovne saradnje prisustvovaće i g-din Mlađen Cicović, direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Ugovor o poslovnoj saradnji Skijališta Srbije i OC Jahorina podrazumeva razmenu ski karata, pa će vlasnici sezonske ski karte za Kopaonik imati mogućnost četiri dana besplatnig skijanja na Jahorini. Takđe, vlasnici sezonskih ski karata za Jahorinu će imati mogućnost dvodnevno bepslatno skijanje u ski centru Kopaonik. Razmena sa Jahorinom će važiti i za ski centre Tornik i Stara planina, gde će vlasnici sezonskih ski karata imati mogućnost po tri dana besplatnog skijanja u ovim skijalištima.

 

Komentari