Vesti Osećajte se udobno dok skijate

Osećajte se udobno dok skijate

| 23.11.2018. | bootpro.rs
BootPro e

Poštovani skijaši, entuzijasti i ljubitelji skijanja u Srbiji, ako ste nezadovoljni sa svojim postojećim ski pancericama, od ove zime 2018/2019 možete posetiti specijalizovanu radionicu koja se bavi isključivo rešavanjem svih mogućih, zamislivih i nezamislivih problema, u ski pancericama za rad stvaranja veće udobnosti i kontrole u istima! BootPro je specijalizovana “boot fitting” radionica koja pospešuje udobnost i precinost u postojećim ski pancericama.

Naš osnovni cilj je da stvorimo optimalnu udobnost u ski pancericama za Vaša stopala što će omogućiti bezbednije skijanje i bolje rezultate, bez obzira na nivo skijaške tehnike, bilo da je reč o rekreativnom skijašu ili profesionalcu. Jedinstven koncept naših usluga i 20 godina internacionalnog iskustva u ovoj oblasti će Vam pomoći da maksimalno uživate u sportu koji volite.

Za sve zainteresovane, od 2019 Nove Godine, BootPro pruža “bootfitting usluge”, isključivo po predhodno zakazanom terminu, u prostorijama Hotela Srebrnac, ski centar Kopaonik. Za zakazivanje termina i dalje informacije moguće nas je kontaktirati putem telefona, e-mail, fb ili instagram.

Bojan Antunović
     instagram ili facebook/bootpro.rs
t: +381 66224664
e: bootpro.rs@gmail.com

Macintosh HD:Users:baci:Desktop:instagram.png Macintosh HD:Users:baci:Desktop:facebook (1).png bootpro.rs

Komentari