Vesti Oprema za letnji trening freestyle skijaša i snowboardera

Oprema za letnji trening freestyle skijaša i snowboardera

| 30.07.2020. | switch-boards.com
jibbing bar 100x603 22222

Svi takmičari i ljubitelji zimskih portova na snegu traže mogućnost za što verniji osećaj i trening i tokom leta. Odskora je to moguće i za freestyle skijaše i snowboardere koji sada mogu i leti da vežbaju i treniraju elemente koje izvode u snežnim parkovima.

Za to je potrebna i odgovarajuća oprema, a prma mišljenju komisije ISPO Award za 2020, najinovativniji u tome je poljski brend Switch Boards.

Proizvodi poljske firme Switch, specijalno dizajnirane skije i snowboardi sa pratećom opremom, namenjeni su pre svega profesionalnim korisnicima koji imaju svoje parkove i trenig hake sa trambulinama, sportkim klubovima, ali i pojedincima, takmičarima ...

Proizvodi ovog brenda su generalno podeljeni u dva segmenta:
     - ParkBoards & ParkSkis proizvode
     - Trampolina proizvode

Park-Boards & Park-Skis
Pravo rešenje za sve koji žele da nauče i treniraju elemente "double corks", "backflips", "720s", i to tokom leta kada nema snega u snežnim parkovima.

Dizajnirali su i proizveli prve Park Skije ili Snowboard na tržištu sa točkovima. Namenjeni za upotrebu u zatvorenim parkovima za treniranje sa kickers-ima i sletanje na vazdušne jastuke. Može se koristiti i u skateparkovima.

Skije / Snowboard je stabilani pri velikim brzinama uz moguća mala podešavanja, a do kicker-a je lako doći, gotovo lakše nego na običnom snowboardu.

 

Trampoline daske i skije
Trening na ovim daskama čini vas boljim freestyle snowboarderima ili skijašima! Možete naučiti nove trikove u snowboard-u na trampolinu, praviti veće "airs"-e, naučiti nove "grabs"-e, okrete...

Može se koristiti sa vezovoma za treniranje ili sa standardnim vezama za snowboard. Dužina 100cm.

Ova daska je napravljena slično konstrukciji za snovboard. Ima tvrdu plastičnu podlogu koja stvara najrealniji osećaj na Jibbing baru.

Uz pomoć dodatnog elementa Jibbing bar dugačkoh 1m, možete trenirati svoje trikove sa trzajom bez odlaska od kuće. Budite kreativni! Koristite ga sa trampolinom u dvorištu, trenirajte na travi, ili sa prostirkom za vježbanje ispod njega i na skejtparkovima!
Ovaj praktični elemenat omogućava da se treniraju i nauče novi "jibbing" trikovi sa namenskim Switch daskama i skijama.


Svitch Boards rođen je u srcu freestyle scene. Osnivači, braća Jakub i Artur Pacut, sami su entuzijasti zimskih sportova sa dugogodišnjim takmičarskim iskustvom.

Detaljnije:   switch-boards.com  
Switch Boards
Hallera 121
43-400 Cieszyn
Poland

 

 

Komentari