Vesti Nolan Kasper se pridružuje Fischer timu

Nolan Kasper se pridružuje Fischer timu

| 14.07.2012. | Fischer
nolankasperusa3

Ispostavilo se da su početne glasine bile istinite: Američki skijaš Nolan Kasper je promenio sponzora opreme i pronašao savršenog partnera u Fischer sportskoj opremi. "Želeo sam da isprobam nešto novo, to je ono što me je motivisalo. Fišer paket je bio najbolji izbor za mene i sigurno će mi pomoći da dalje napredujem u mojoj karijeri".

Kasper, koji je sve iznenadio mestom na podijumu u veleslalom trci Svetskog kupa u Kranjskoj Gori u sezoni 2011. Raduje se novom izazovu, ali sebe ne stavlja pod bilo kakav rezultatski pritisak.

"Moj cilj je da se dobro skija, za šta su važne dobre pripreme". Pored najače discipline Kasper takode želi da pokupi neke poene u veleslalomu u predstojećoj sezoni: "Mislim da je moj potencijal u veleslalom trkama dobar".


Fisher potpisao za Fisher

Pored tehničkog specijaliste Kaspere i spust trkač Erik Fišer se takode pridružio Fišer timu. To je čista slucajnost što Erik Fišer (SAD) ima isto ime kao i njegov sponzor opreme. Ali ništa nije prepušteno slučaju. "U skijaškog timu Amerike, pored Stiven Nimana, potreban nam je još jedan jak skijaš u brzinskim disciplinama. Lakše je napraviti napredak i test u timu" - rekao je Fischer Racing direktor Siegi Voglreiter, hvaleći novih pojacanja. "Kasper i Fišer su idealna pojačanja našim sadašnjem timu SAD zajedno sa Jitloff, Nyman, Ford i Brandenburg. Spremni smo za trku!"

Galerija slika

Komentari