Vesti Nina Micić nije uspela da ostvari normu za ZOI

Nina Micić nije uspela da ostvari normu za ZOI

| 23.01.2014. | b92.net
ninajan201332n2

Najbolja srpska snouborderka Nina Micić neće učestvovati na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju pošto nije uspela da ispuni normu. Micićeva nije uspela da dođe do mesta u Sočiju zbog teške povrede koju je doživela pre mesec dana.

Micićeva je povrede zadobila u bizarnoj nesreći koja se desila na trci Evropa kupa u austrijskom Lahtalu. Nina je bila na stazi kada je na nju pala skija sa žičare i udarila je u leđa, a ona je sa teškim povredama prebačena u bolnicu.

Nesreća koju sam imala i povrede kao posledice nesreće su, nažalost, doprinele tome da se moj najveći san da odem u Rusiju ne ostvari. Pokušala sam na sve načine da se oporavim što je više moguće i dam sve od sebe da ispunim normu, ali jednostavno nije išlo, leđa nisu izdržala. Sada sledi ozbiljan period rehabilitacije, terapija, možda i operacija i odluka šta ću i kako dalje”, rekla je Micićeva.

Micićeva je istakla da je to što nije ispunila san da učestvuje u Sočiju ne znači da odustaje, već će nastaviti da se bori.

To što se Nina neće naći na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, od 7. do 23. februara, znači da će Srbija imati predstavnike samo u četiri sporta – alpskom skijanju, nordijskom skijanju, bijatlonu i bobu.

 

Komentari