Vesti Krvavec, SLO - LUŽA br.13, u subotu 31. marta

Krvavec, SLO - LUŽA br.13, u subotu 31. marta

Krvavec, SLO | 23.03.2018. | luza.si
Luza 2017 800x486c

Dolaskom proleća na slovenačkom Krvavcu se sa nestrpljenjem isčekuje tradicionalni adrenalinski vikend - Luža, koja se po 13. put održava 31. marta 2018. a otganizator je udruženje "DOBR" iz Kranja.

Događaj, gde se zimska i letnja sezona spajaju u spektakularnom iskustvu, popularan je u celoj Sloveniji a i šire. Svake godine, pored brojnih poznatih lica iz sveta sporta privlači sve veći broj gostiju i učesnika iz inostranstva.

Opet se očekuju spektakularni skokovi, maštoviti kostimi i odgovor na večito pitanje - ko će ove godine uspeti da pofura baru? Svake sezone svedoci smo sve bolje dizajniranih kostima i atraktivnijih trikova kojima nas takmičari svojom smelošću oduševljavaju i ostavljaju bez daha. Sve ovo garantuje nezaboravano uživanje na Luži 2018!

Ako mislite da možete na skijama ili bordu preći preko bare (bazena sa vodom dugim 25m) prijavite se za takmičenje ili jednostavno dođite, navijajte i uživajte u opuštenoj i zabavnoj atmosferi i veštini takmičara.

Luža se održava u subotu 31. marta 2018. na Plaži na Krvavcu, a program kreće od 11 h. Navijači plaćaju 13 eur za povratnu vožnju gondolom i četvorosedom.

        Više o programu i ostale informacije na: www.luza.si

 

Galerija slika

Komentari