Vesti Kopaonik - Župa Wellness & Spa, 10% popusta za rani buking

Kopaonik - Župa Wellness & Spa, 10% popusta za rani buking

Kopaonik | 27.09.2018.
1200x628

Rezervišite na vreme svoj boravak na Kopaoniku tokom zime 2018/2019. Iskoristite povoljnosti ranog bukinga i ostvarite 10% popusta za boravak u novom objektu Župa Wellness & Spa koji važi za rezervacije do 15. oktobra 2018.

Novi objekat Župa Wellness & Spa je podignut na mestu nekadašnjeg odmarališta Župa, iznad odmarališta Suva Ruda, i neposredno ispod hotela Srebrna Lisica (ex Investbanka). Projektovan je i izgrađen na način da zadovolji potrebe savremenog gosta, bez obzira na period godine kada se boravi u njemu. U neposrednoj blizini nalazi se pojas zelenila obrastao borovom šumom.

Pored prostranog i udobnog smeštaja, Župa apartmani gostima mogu ponuditi prelepo dizajniran prostor recepcije, kao i lobi bar, pansionski i "A'la carte" restoran, unutrašnji bazen sa Wellness & Spa ponudom i podzemnu garažu ukupne površine od 1315 m2 sa preko 50 parking mesta. Podzemna garaža poseduje sistem ventilacije, kao i protivpožarni sistem sprinkler tipa.

Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu putem wi-fi mreže. Ljubazno osoblje recepcije obavestiće vas o pristupnim podacima za korišćenje ove usluge. Prijem televizijskih kanala obezbeđen je putem satelitske mreže i sadrži nacionalne, domaće, ino, sportske i dečije kanale, koji su dostupni u svim apartmanima.

Detaljnije o objektu Župa Wellness & Spa...

Detaljnije o cenama i rezervaciji... 

 

Komentari