Vesti Kopaonik, Tornik - Planinski centri rade za Uskršnje i Prvomajske praznike

Kopaonik, Tornik - Planinski centri rade za Uskršnje i Prvomajske praznike

Kopaonik, Tornik | 25.04.2016. | skis, MK
Kopaonik052 640

Planinski centri Kopaonik i Tornik na Zlatiboru će raditi tokom Uskršnjih i Prvomajskih praznika. Turisti koji planiraju da praznike provedu na nekoj od ovih planina imaće prilike da uživaju u brojim sadržajima koje nudimo od 29. aprila do 3. maja.

Nakon završetka najuspešnije skijaške sezone, posetiocima Kopaonika će na raspolaganju biti žičara Pančić za panoramsku vožnju, kao i adrenalinski sadržaji bob na šinama, zip lajn i tjubing staza.

Pored već uobičajenog boravka na čistom vazduhu, porodične rekreacije i opuštanja u prirodi, tokom predstojećih praznika biće organizovane i kreativne radionice u farbanju jaja za najmlađe. Za one koji više vole sportske aktivnosti, MK Mountain Resort pripremio je na Kopaoniku pravu zabavu u kuglani za celu porodicu, dok ljubitelje Spa&Wellness sadržaja očekuju momenti opuštanja u otvorenom bazenu sa jaccuzijem, zatvorenom bazenu, sauna svetu i Relax zoni. Porodično druženje na Kopaoniku i bogat sportsko-rekreativan sadržaj, MK Mountain Resort omogućio je uz paket od četiri dana (tri noći) na bazi polupansiona za svega 128 evra po osobi.

Na Torniku na Zlatiboru posetioce za praznike očekuju brojni sadržaji, pa svi koji odluče da provedu ove dane u prirodi moćiće da se voze šestosednom žičarom, bobom na šinama, tjubingom, ali i da koriste multifunkcinalni teren za tenis, košarku i mini fudbal, kao i teren za mini golf.

Cena panormske vožnje žičarom u centrima za odrasle je 350 dinara, dok je za decu 300 dinara. Detaljnije informacije se mogu pronaći na sajtu Skijališta Srbije.

Radno vreme sadržaja na Kopaoniku i Torniku je od 10 do 17 časova.

 

Komentari