Vesti Kopaonik - Snowboard razvojni kamp Skijaškog saveza Srbije

Kopaonik - Snowboard razvojni kamp Skijaškog saveza Srbije

Kopaonik | 05.12.2015. | SSK Stara planina
snowboard camp girl coach

Na Kopaoniku se od 15 - 19. decembra 2015. godine održava "Snowboard razvojni kamp Kopaonik 2015.". Razvojni kamp MOS-a za snoubordere organizuju Skijaški Savez Srbije(SSS) i snowboard odbor SSS u saradnji sa sportsko rekreativnim udruženjem "Klub 68".

Za učesnike je obezbeđen:
- Apartmanski smeštaj u Nebeskim stolicama 3
- Ishrana na bazi tri obroka dnevno u „Mašincu“
- Trening, obuka, video analize kao i stalna briga o deci, Ana i Aleksandar Bačlija instruktori i treneri  SRU „Klub 68“
- Ski-pass za svakog učesnika
- Dodatno osiguranje

Uslovi za prijave:
- Takmičari godišta od 2000. do 2006. koji poseduju takmičarske knjižice za narednu sezonu 2015.-2016.
- Klubovi koji prijavljuju svoje članove treba da imaju izmirene obaveze prema SSS za narednu sezonu 2015/2016. i da pošalju mejlom na adresu SSS spisak od najmanje jednog a najviše od 8 takmičara poređanih po prioritetu najkasnije do ponedeljka 07.12.2015. radi blagovremenih priprema i pravljenja konačnog spiska učesnika kampa, (učesnika može biti najviše 8 zbog ograničenih sredstava i ograničenih uslova za besplatan smeštaj tako da će se po klubu birati jedan ili najviše dvoje učesnika)...
- Kotizacija za svakog učesnika je 3.500 dinara i izmiruje se pre početka kampa.

Napomena: Besplatan smeštaj kao i obuku i brigu o takmičarima učesnicima obezbeđuje  SRU „Klub 68“ a svi ostali troškovi se izmiruju iz fonda za razvojni kamp SSS.

Predlog: Predlog klubovima da prijavljuju mlađe takmičare sa manje iskustva da bi kao takvi digli svoje znanje i iskustvo u sportu na mnogo viši nivo.

               Predsednik Snowboard odbora,
               Aleksandar Bačlija

Komentari