Vesti Kopaonik posetilo preko 60 predstavnika turističkih agencija iz okruženja

Kopaonik posetilo preko 60 predstavnika turističkih agencija iz okruženja

Kopaonik | 07.11.2017. | Skijanje.rs
kop sn20170687 800x486

Proteklog vikenda je u najvećem srpskom skijaškom centru Kopaonik boravilo preko 60 predstavnika turističkih agencija iz Rumunije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Njihov domaćin je bio najveći srpski turoperator na Kopaoniku, agencija Supernova travel, koja poslednjih godina ima najbogatiju ponudu smeštajnih kapaciteta na ovoj planini. Kopaonik ih je dočekao prekriven snegom, sunčanim vremenom, a ugostili su ih, pored ostalih, hotel Milmar resort i Grand Hotel & Spa.

Tokom ovog studijskog boravka, oni su imali prilike da na licu mesta sagledaju smeštajne kapacitete preko 30 objekata koji se nalaze u ponudi Supernova travela, da se uvere u njihov komfor, strukturu, a što je posebno važno u položaj objekata u naselju i u odnosu na skijalište.

Posetili su sva tri turistička naselja na Kopaoniku.

U Brzeću prvi na redu je bio hotel Junior.
U samom centru Kopaonika pored već poznatih objekata MK Montain resorta - Grand Hotel & Spa i Family Hotel Angella, obišli su i Aparthotel Nebeske Stolice 1 i 2, hotele Mont, Srebrna Lisica, Grey, Srebrnac,...  vile Nikola, Kopaonik, Ras, Raška, Art, Nika, Jaram,... apartmane  Konaci, Mećava, Zvončica,...
U vikend naselju Treska je trenutno najintenzivnija gradnja novih objekata, a među onima koje su imali prilike da posete su objekti Mujen, Zoned, Milmari, Trag, Kraljevi čardaci, Jolly Kop...

Turistički radnici regiona su ugošćeni od strane hotela Milmari Resort gde su bili smešteni, hotela Grand, gde im je priređena svečana večera, JP Skijališta Srbije koje je za njih obezbedilo panoramsku vožnju žičarom Pančić i vožnju bobom i iznad svega ljubaznih domaćina iz agencije Supernova.

Imali su priliku da pogledaju nekoliko promotivnih filmova o Kopaoniku, da se upoznaju sa karakteristikama Skijališta, a glavna novost na ski stazama ove sezone je noćno skijanje na stazi Karaman greben.

Upoznali su se sa objektima gde je u toku rekonstrukcija i adaptacija, a koji će biti spremni tokom zime kao što su hoteli Klub A ili hotel Putnik koji će u buduće u kategoriji imati jednu zvezdu više. Novina je da MK Mountain resort niše nema apartmane Konake u vlasništvu, ali će ih Supernova travel i dalje u velikom broju imati u ponudi.

Kopaonik je i veliko gradilište i u ovim danima pred sam početak zimske sezone. Dva objekta će već sledeće zime značajno promeniti sliku Kopaonika, objekat koji se gradi na mestu starog hotela Jugobanka kao i objekat u blizini ski lifta malo Jezero. Radnici su i na samom vrhu Kopaonika, gde se na Suvom rudištu na 1980 m/nv gradi restoran sa terasom, čini se preblizu izlaznoj stanici žičare Pančić, ali videćemo kako će sve da izgleda kada počne sezona skijanja.

Agencija Supernova travel je predstavila svoj zaokružen paket usluga na Kopaoniku po povlašćenim cenama koji obuhvata:
- Prevoz od vrata do vrata
- Najveći izbor smeštaja svih tipova i kategorija
- Rentu i servisa ski opreme
- Ski pas koji vas čeka na recepciji
- Ski školu sa grupnom i individualnom obukom skijanja.

Pored Kopaonika, Supernova travel u Srbiji ima uponudi i planinske centre Stara planina i Zlatibor. Takođe, i ponudi je ino-ski aranmani u Austriji, Italiji, Sloveniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini. U novu zimsku sezonu, Supernova travel ulazi i sa novim vizuelnim identitetom.

     Kad putuješ...   SUPERNOVA TRAVEL 

 

Komentari