Vesti Kolašin 1600 - Radovi na gradilištu ski centra "uhvatili" potrebnu dinamiku

Kolašin 1600 - Radovi na gradilištu ski centra "uhvatili" potrebnu dinamiku

Kolašin | 04.11.2018. | kolasin.me
18.10.2018 DuskoMarkovicobisaogradiliste skijalistaKolasin1600 1b

Predsednik Vlade Crne Gore, Duško Marković je polovinom okrobra 2018. obišao radove na Ski centru „Kolašin 1600“ i zajedno sa Rešadom Nuhodžićem, direktorom Direkcije za javne radove, konstatovao da su radovi „uhvatili“ potrebnu dinamiku.

Bila je ovo još jedna nenajavljena poseta premijera Markovića, severnim gradilištima ali sa puno boljim građevinskim stanjem na terenu u odnosu na ljetošnju posetu.Uz završne radove na stazama, žičarama, baznoj stanici, parkingu, asfaltiran je i prvi kilometar puta. Zajednički je ocenjeno da radovi prate planiranu dinamiku.

Zajedno sa premijerom Duškom Markovićem, gradilište Ski centra „Kolašin 1600“ je obišao i Milosav Bato Bulatović, predsednik opštine Kolašin. U razgovoru je potvrdjeno da će Ski centar „Kolašin 1600“ biti dodatni impuls razvoju turizma i u Kolašinu i na severu Crne Gore.

"U našim razvojnim projektima planina Bjelasica i sve što se infratstrukturno radi na njoj, ima značajno mesto. Na neki način Bjelasica sa svojim turističkim i prirodnim potencijalom je lokomotiva razvoja. U tom kontekstu smo ohrabreni činjienicom da radovi na Ski centru „Kolašin 1600“ napreduju planiranom dinamikom i da će to biti prostor atraktivnih turističkih sadržaja, ali i novih radnih mesta za građane Kolašina" istakao je Milosav Bato Bulatović, predsednik opštine.

      Foto: gov.me / S.matić

Galerija slika

Komentari