Vesti Jahorina, Trebavić - Jedna karta, dve zadovoljstva

Jahorina, Trebavić - Jedna karta, dve zadovoljstva

Jahorona, Trebević | 27.06.2018. | OC Jahorina
jah tre ssz

U hotelu Bistrica na Jahorini, predstavljena je zajednička karta Olimpijskog centra Jahorina i Sunnylanda koja će biti dostupna posetiocima u toku cele letnje sezone. Ova karta je spoj panoramske vožnje šestosedom na Jahorini i vožnje alpinecoasterom (bob na šinama) u Sunnylandu na Trebeviću po ceni od 12 KM.


"Mi radimo na regionalnom uvezivanju i proširenju ponude za korisnike koje dođu u Sarajevsku regiju. Jednostavno cilj nam je da pretvaramo konkurenciju u partnere i tako dobijamo bogatiju reglionalnu ponudu i stvaramo nove korisnike, a ujedno smanjujemo troškove marketinga i promocije.", istakao je Dejan Ljevnaić, generalni direktor OC Jahorina i iskoristio priliku da pozove sve ljubitelje odlične zabave na otvaranje ljetne sezone na ovoj planini.

Naš plan je da Jahorina radi 365 dana u godini i predstojeća letnja sezona sa bogatim sadržajima je već u potpunosti spremna. Moram da pomenem i danas da je od 29.06. do 01.07. veliko otvaranje letnje sezone koje smo simbolično i nazvali Jahorina 365 fest, a na kojem će nastupiti Severina, Petar Grašo i Lexington band. Pored koncerata i dnevnih DJ žurki, pripremamo i zanimljive trke i takmičenja u kojima će moći da se oprobaju svi posetioci. Karte još uvek možete kupiti preko kupikartu.ba, u partnerskoj agenciji Sol Azur i na Palama u kafiću Tema i TC Tom," dodao je Ljevnaić.

Event manager Sunnylanda, Dragana Kurtagić, izjavila je da je ovo tek početak uspešne saradnje i povezivanja ove dvije planine Jahorine i Trebevića. „Ovo je prvi alpinecoaster (bob na šinama) na našem području i drago nam je da smo ga mogli prezentovati i kroz ovaj projekat zajedničke karte. Dodatni sadržaj za neše posetioce je vrlo važan i nadmo se da će ova karta i druge naše resursee povezati i da ćemo graditi zajedno bolji turizam".

Olimpijski centar Jahorina od ljetnih sadržaja tokom cijele letnje sezone će posetiocima pružiti da svaki dan uživaju u panoramskoj vožnji šestosedom, šetnji i vožnji bicikala i kvadova, spuštanju tjubing stazom, a u planu im je da obogati adrenalinske i zabavne sadržaje i da oživi vrh planine, gdje će pored novog jezera na vrhu Poljica urediti prostor za šetnju i odmor.

 

Komentari