Vesti Jahorina - "Trail trka za život" u subotu, 10. avgusta

Jahorina - "Trail trka za život" u subotu, 10. avgusta

Jajorina | 02.08.2019. | OC Jajorina
Jahorina Humanitarna Trail trke za ivot 2019 1

Olimpijski centar Jahorina najavljuje drugu po redu letnju humanitarnu "Trail trku za život". Ova trail trka dužine 12 km će se održati u subotu, 10. avgusta 2019. sa početkom u 11:00 časova i ima za cilj da pored takmičenja, odlične atmosfere i dobrog provoda na Jahorini ispuni očekivanja svih učesnika, a to je humanost  – jedna od misija našeg življenja.

Svi prihodi prikupljeni od trke su namijenjeni u humanitarne svrhe za pomoć u radu humanitarnim udruženjima "Sunce" sa Pala i "Srce za djecu" iz Sarajeva.

Humanitarna trail trka, sa 20 prepreka, 3 okrepne stanice i usponom od 600 m, čija kružna ruta vodi kroz najatraktivinije predele na Jahorini će početi kod Ciljne kuće gde je takođe i ciljna ravnina.
Pravo učešća na trci imaju sve zdrave i fizički sposobne osobe starije od 16 godina. Kotizacija za učešće je najmanje 15 KM i prijave za trku su već sada moguće na: www.oc-jahorina.com/trail-trka-za-zivot

Svi učesnici trke će dobiti posebno dizajnirane drvene medalje i startne pakete, dok će tri najbrže žene i tri najbrža muškarca dobiti simbolične nagrade. Za uspešnost trke i zadovoljstvo svih takmičara pored Olimpijskog centra Jahorina pobrinuće se i sponzori trke: BeoSport, PlanetBike, GamaPrint, Gradska Pijaca Pale, Bat Hotel i Onogošt.

Galerija slika

Komentari