Vesti Jahorina - Snežna idila se nastavlja i u martu

Jahorina - Snežna idila se nastavlja i u martu

Jahorina | 14.03.2019. | OC
Jah idila u martu 2 1000

Iako je proleće blizu, snežna idila na Jahorini se nastavlja i nakon više od 105 dana skijanja. Savršeno uređene staze sa čak 75 cm snega najavljuju odlično skijanje do aprila. Novi sneg koji je padao prethodnih dana zasigurno će maksimalno produžiti uživanje na olimpijskoj planini Jahorini.

Posebna pogodnost za sve ljubitelje skijanja i snowboard-a su pored toplijeg vremena, suncem okupanih skijaških staza, dana koji duže traje, i popusti kojima će  obradovati sve posetioce. Rajski popusti će važiti od 11. marta svakog ponedeljka, utorka i srijede i dostizati čak do 40% dok je poslednji, treći, promo vikend od 28. do 31. marta kada će popust na sve ski karte koje se kupe i iskoriste u navedenom terminu iznositi 20%. 

Nakon uspešnog koncerta Dragane Mirković, Nikoline Kovač i Dejana Petrovića sa Big bendom koji su na Jahorini na dan žena, uveselili više od 4.000 posetilaca u Olimpijskom centru Jahorina najavljuju još jedan spektakularan koncert za početak aprila. U pritanju je dnevni koncert kojim će biti proslavljena najuspešnija skijaška sezona na Jahorini a ime izvođača će uskoro biti poznato. Prateći parametre u ovom centru najavljuju da su se približili i dvomilionitom prolazu, što je nezapamćeno na Jahorini. Srećnog, dvomilionitog prolaznika će, kako kažu, nagraditi vrednom nagradnom.

Svi parametri koje Olimpijski centar Jahorina prati ukazuju da je u toku najuspešnija zimska sezona na Jahorini ikada uz čiju realizaciju u ovom centru rade i na pripremama letne sezone. Cilj im je da Jahorina  živi 365 dana u godini jer zaista ima taj potencijal, da za sve to vreme priušti posetiocima posebnu vrstu užitka, odmora i razonode.

Nakon što su sistemom veštačkog osnežavanja maksimalno produžili zimsku skijašku sezonu u planu je i dodatno obogaćivanje letnjih sadržaja, prvenstveno adrenalinskih ali naravno i dodatnih zabavnih i takmičarskih sadržaja, koncerata, trka zabavnog, takmičarskog ali naravno i humanitarnog karaktera.

Konkretno, u planu je izgradnja alpin kostera koji će ići sa vrha planine, od jezera do podnožja odnosno platoa Poljice. To će biti prava letnja atrakcija. Na vrhu, pored jezera, u planiraju da urade dodatne sadržaje koji će omogućiti svim posetiocima užitak na Jahorini i u letnjem periodu, a u centralnom delu skijališta pravi avantura park sa ozbiljnim adrenalinskim sadržajima.

 

Komentari