Vesti Jahorina - Otpočela letnja sezona na olimpijskoj planini

Jahorina - Otpočela letnja sezona na olimpijskoj planini

Jahorina | 03.07.2023. | OC Jahorina
leto na jah 23

Sadržaji su prilagođeni svim uzrastima i bilo da ste avanturista ili hedonista na Jahorini možete pronaći svoje mesto. Sve posetioce olimpijske planine očekuju mnogobrojne atrakcije adrenalinskog, interaktivnog i zabavnog karaktera, uz pomoć kojih će vrele letnje dane moći da zamene zdravim, planinskim vazduhom i boravkom u prirodi.

Na Jahorini su pripremljeni jedinstveni letnji i zabavni sadržaji. Za ljubitelje adrenalina i aktivnosti na vodi, pripremljen je OLIM park, u okviru kogasu atrakcije Tower, Loopster, SkyDive, Butterfly, NauticJet, ZipLine, ali i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi. Za ovo leto na Jahorini imaju i dva noviteta pažjivo birana za najmlađe posetioce planine, Avantura park i turistički vozić.

Prvog dana ljetnje sezone organizovana je i dodela skija i kaciga iz akcija „Hiljadu skija za našu djecu" i „Hiljadu kaciga za našu djecu". Iz Olimpijskog centra Jahorina ističu nemjerljiv značaj ovih akcija za regiju i najavljuju nastavak sličnih akcija u budućem periodu.

Tokom ceremoinije otvaranja letnje setone na Jahorini, istraknuto je 160 miliona KM investicija u Jahorinu, 52 miliona u ski centar Igrišta, ali da se ne sme zaboraviti ni lokalna infrastruktura koja je urađena, pre svega putevi od Lukavice i Pala do Jahorine.

Najavljen je i završetak radova na ski centru Igrišta, kao i početak izgradnje ski centra na Manjači.

Povodom otvaranja letnje sezone, 29.06.2023. svi zaljubljenici u prirodu i adrenalin imali su priliku da uživaju u svim ljetnim atrakcijama koje ova planina nudi potpuno besplatno.
Najavljeni su brojne kulturne i sportske manifestacije koje će obogatiti sadržaj ove planine.

 

 

Komentari