Vesti Jahorina - Letnja sezona počinje u petak 01. jula

Jahorina - Letnja sezona počinje u petak 01. jula

Jahorina | 30.06.2022. | OC Jahorina
Jah leto 2022 1200x730

Najsadržajnija ljetnja sezona na Jahorini je spremna, a sve posetioce ove planine očekuju mnogobrojni noviteti. U četvrtak 30.06.2022. je upriličena promocija letnjih sadržaja koji će od sutra biti dostupni svim posetiocima ove planine.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić rekao je medijima:"Spremili smo najsadržajniju letnju sezonu do sada. Pripremili smo atrakcije i sadržaj jedinstven u Evropi, želim da ljudi znaju da ovakva ponuda postoji samo na Jahorini.
Za ljubitelje adrenalina i aktivnosti na vodi, pripremili smo OLIMP park, u okviru kog ćemo ponuditi atrakcije pod nazivima Pedaline, Kajak, Lopte, ali i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi.
Adrenalin Park predstavljaće mesto neprekidnog smeha uz NauticJet, Butterfly, Tower, Loopster, SkyDive, Zipline, dok će Avantura Park biti omiljeno mesto ljubitelja prevazilaženja prepreka poput balvana, tarzan sajli, bačvi za provlačenje i paukovih mreža.
Off Road Karting, Tjubing letnje sankalište, Biciklistička staza, Bike Park, XRaycer, panoramsko razgledanje gondolom Poljice, samo su deo sadržaja koje će posetioci Jahorine moći da koriste već od sutra, 01.07.2022, kada i zvanično otvaramo najsadržajniju letnju sezonu u istoriji Jahorine."


Jahorina - Letnja mapa

Povodom otvaranja letnje sezone pripremljen je trodnevni spektakl ispunjen sadržajima za odrasle i decu. Već sutra, 1.7, pa sve do 3.7, sve posetioce Jahorine očekuju brojni koncerti i još brojnije aktivnosti, bez obzira na starosnu dob, jer će podjednako uživati i odrasli i deca.

Petak, 1. jula, prvog dana festivala, sa početkom u 20 časova, ispred Olimpijskog bara na vrhu planine, nastupiće fantastičan dvojac elektronske muzike - slovenački DJ Uroš Umek i jedan od najboljih regionalnih DJ-eva, Dejan Milićević. U nešto kasnijim večernjim satima, u hotelu Vučko, koncert koji će označiti sam početak sezone, održaće mega zvijezda regionalne muzičke scene, Vlado Georgiev. Prvi festivalski dan obeležiće i razgovori o turizmu u okviru Panela o turizmu, kao i "After Work Party".

Subota, 2. jul, rezervisana je za porodice i aktivnosti u sklopu tzv. "Jahorina Family day" događaja, koji će se održati ispred Olimpijskom baru na vrhu planine, u periodu od 10 do 17 časova.  Ovim događajem mislili smo na roditelje i sve mališane, koji će beskrajno uživati u sjajnom nastupu dečijeg hora "Čarolija", dečijeg hora "Vrapčići", kulturno-umetničkog društva "Mladost" Pale, plesnog studija "Orion" Pale, predstavi studentskog pozorišta "Pale", kao i nastupu mađioničara Kenana Imamovića. I veliki i mali učesnici "Jahorina Family Day" događaja naučiće mnogo uz NTC predavanje i radionicu profesora Ranka Rajovića, čas joge uz Yoga studio "Roxi", kao i "Školu u prirodi" u režiji planinarsko ekološkog društva "Romanija".
Drugog dana festivala očekuje nas i prvoklasna žurka u hotelu Vučko uz Aca Lukasa, koji će 2. jula, sa početkom u 22h, atmosferu dovesti do usijanja. Glavna zvezda dnevnog provoda ispred Olimpijskog bara biće maestralan bend S.A.R.S, u periodu od 17 do 19 časova.

Nedelja 3. jul, kao datum koji označava poslednji dan događaja pod nazivom „HOT Jahorina", rezervisan je za žurke koje će učesnici festivala dugo pamtiti. Sve njih, u periodu od 17 do 19 časova, ispred Olimpijskog bara, očekuje nastup benda Kiki Lesendrić i Piloti, dok će u večernjim satima moći prisustvovati koncertu neprikosnovene Svetlane Cece Ražnatović, u hotelu Vučko, sa početkom u 22h. Nedelju, 3.7, obeležiće najslasniji gastro program pod nazivom "Jahorina Cooking Show", koji će se takođe održati ispred Olimpijskog bara, sa početkom u 12h. Upravo ispred restoran-bara na vrhu planine sve posetioce očekuju i sadržaji pod nazivima "Hot drinks Fest" i "Hot trening na otvorenom", u vidu Zumba žurke.

„Pozivam sve ljubitelje Jahorine da nam se pridruže u periodu od 1. do 3. jula na Jahorini, i zajedno sa nama, beskrajno uživaju u svim aktivnostima "HOT Jahorina" festivala. Svoje ulaznice svi zainteresovani mogu kupiti na portalu kupikartu.ba, na prodajnim mestima ovog sistema, u hotelu Vučko na Jahorini, kao i prostorijama agencije Travel4fun u Banjaluci", dodao je Ljevnaić.

CENOVNIK 2022 -letnjih sadržaja, preuzmite OVDE

KALENDAR DOGAĐANJA LJETO 2022

   1.-3. jul    Jahorina HOT – Summer opening
  6-10. jul      Jahorina Detox
      9. jul        Jahorina Partnerski dani
23-24. jul          Jahorina Ultra trail
20-21. avgust     Fashion Weekend Jahorina
23-30. avgust      Jahorina HUB
    10. septembar    Koncert na jezeru – Nele Karalić i Stefan Milenković
 9-11. septembar    Jahorina digital Summit i Snow Maker Days

          Izvor, foto: OC Jahorina

 

Galerija slika

Komentari