Vesti Jahorina - Letnja sezona počinje 28. juna 2020.

Jahorina - Letnja sezona počinje 28. juna 2020.

Jahorina | 25.06.2020. | OC Jahorina
oc jah leto2020 960

Ljetna sezona na Jahorini počinje u nedjelju 28. juna i od tad će sve ljetne atrakcije biti puštene u pogon i važiće popust od 30% na korištenje svih sadržaja Olimpijskog centra Jahorina.

U prethodnom periodu relizovane su promocije letne sezone širom gradova u BiH i najavljeno je zaista sadržajno ljeto na ovoj olimpijskoj planini. Pored samih prirodnih ljepota kojima Jahorina obiluje za ovu ljetnu sezonu pripremljeno  mnoštvo različitih aktivnosti prilagođenih turistima svih uzrasta i interesovanja.

Jahorina je već postala prepoznatljiva po najdužem u regionu, planinskom bobu na šinama dužine 2,5 km. Bob dostiže brzinu od 40 km/h i jedan je od 10 najvećih u celoj Evropi. Polaz boba je u neposrednoj blizini velikog jezera na vrhu planine i restorana koji je smešten na najlepšoj poziciji na Jahorini, odakle se može uživati u vidikovcima i pogledu ka planinskim ljepotama.

Jezero je ambijentalno uređeno sa novim stazama za šetnju, klupama i molom. Za sve posetioce će biti na raspolaganju biti i Xreycer, tjubing, nezamenjiva panoramska vožnja žičarom Poljice, kao i sportski kutak sa terenima, bicikli i staze za hajking – staza ljubavi, staza zdravlja i sportska staza, u rasponu od 2,5km do 13 km.

Za leto su spremljene još tri velike atrakcije, tower, loopster i sky dive, koji će biti raspoređeni na Poljicama i na Jezeru na vrhu planine. U planu je da nove ljetne atrakcije budu puštene u pogon u prvoj polovini jula meseca. Jahorina će ponovo prva u ovom delu Evrope imati nove, adrenalinske atrakcije za odrasle i decu.

Tokom leta će biti organizovani i periodi sa popustima na sadržaje, prvi je već na samom otvaranju 28. juna kada će popust iznositi 30%.
Potom 16.-19.7.2020. godine akcijski period pod nazivom „Zamijeni more za planinu“ kada će popust na ljetne sadržaje biti 15%, z
atim 27.-30.7.2020. godine „Dani školaraca“ kada će popusti biti 20%,
dok će svakog 10. 20. i 30. u mesecu pod sloganom „Jahorina je čista desetka“  popusti na sadržaje biti 10%.

Iskoristi promotivni period, planiraj svoj dolazak na vrijeme i zamijeni more za planinu!

 

Komentari