Vesti Jahorina - Letnja sezona 2024. počinje 27. juna, festivalom FeJS

Jahorina - Letnja sezona 2024. počinje 27. juna, festivalom FeJS

Jahorina | 19.06.2024. | OC Jahorina
Jah leto 2024

Letnja sezona 2024. na Jahorini počinje 27. juna, sa ponudom najvećeg broja letnjih atrakcija u jugoistočnoj Evropi. Tog prvog dana otvaranja sezone letnje atrakcije biće besplatne za sve posetioce.
Od 28. do 30. juna 2024. godine, Jahorina će biti domaćin Fejs festivala.

Posebna pažnja je posvećena građanima BIH za koje su svi letnji sadržaji tokom cele sezone dostupni sa popustom od 50 odsto. Iz bogate ponude izdvajaju se: Bob na šinama, adrenalinski park, tower, loopster, skydive, nauticjet, butterfly, vožnju modernom gondolom Poljice sa prelepim panoramskim pogledom, avanturističke biciklističke staze, off-road karting, i dobro poznati Olimp bar sa plažom kod jezera i neprevaziđenim atrakcijama na jezeru.

Kao i prošle godine, posetioci će imati priliku da lepotu Jahorine dožive kroz vožnju vozićem Srećkom. Vožnja Srećkom idealan je način da uživate u okolini i prirodnom pejzažu bez napora i umora.

Ove godine najavljena je nova atrakcija smeštena na platou Poljice - trampolinu koja je prilagođena i deci i odraslima. Posetiocima će biti na raspolaganju i Xreycer, tjubing, sportski kutak sa terenima, bike staza i staze za hajking, uključujući stazu ljubavi, stazu zdravlja i sportsku stazu, u rasponu od 2,5 km do 13 km.

Cilj je da se privuku turisti iz regiona i šire, nudeći im ne samo smeštaj i raznovrsnu gastronomsku ponudu, već i brojne događaje i aktivnosti koji će ispuniti sva njihova očekivanja.

Pripremljeni su i promo periodi sa popustima od 30 do 50 odsto na sve letnje atrakcije. Takođe, u periodu od 13. -14.jul, 10. - 11.avgusta i 7. - 8. septembra, stanovnici svih šest opština koje ulaze u sastav grada Istočno Sarajevo imaće mogućnost korišćenja svih letnjih atrakcija potpuno besplatno.

Nastaviće se sa akcijom dodele skija, a već 29. juna nova grupa mališana će dobiti svoje prve skije. Na ovaj način se pruža značajnu podrška mladima da razvijaju svoje sportske veštine, što će im doneti mnoge benefite u budućnosti.

Festival FeJS

Od 28. do 30. juna 2024. godine, Jahorina će biti domaćin Fejs festivala koji će označiti početak letnje sezone na Jahorini. Ovaj zanimljivi letnji festivala ima za cilj da privuče goste iz čitavog regiona, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Sloveniju, Sjevernu Makedoniju i mnoge druge.

To je prvi letnji festival koji se radi na Jahorini i isti se održava u organizaciji Udruženja hotelijera Jahorine zajedno sa Olimpijskim centrom. Festival predstavlja jedan lijep događaj, pre svega usmeren prema porodici, ali i prema ljudima koji žele da se bave aktivnim odmorom u prirodi i individualcima.

Festival će ponuditi široku lepezu atrakcija uključujući smještaj po sniženim cenama, festival vina, rakije i piva, gastro festival, kao i razne zabavne aktivnosti poput DJ zabava i koncerata kao i Family zone. Pored toga 40 učesnika će direktno predstaviti svoje proizvode posetiocima Fejs-a".

Promo periodi:
 28. - 30. juna - popust 30%;
 25. - 28. jula - popust 50%;
 29. avgusta - 1. septembra - popust 40%;
 i 19. - 22. septembra - popust 50%

Tokom cele letnje sezone 2024, Jahorina će biti domaćin mnogobrojnih događaja:

 Jahorina English School: 5. – 15. jula
 Termag MTB bike maraton: 6.-7. jula
 Jahorina Ultra Trail: 27. – 28. jula
 Termag Triatlon: 17. avgusta
 Jahorina porodični festival: 12.-17. avgusta
 JAHORINA OPEN space HUB: septembar
 Konferencija Digital Snow Jahorina: oktobar
 Kampovi za sportiste, KK Partizan

Galerija slika

Komentari