Vesti Jahorina - 3 dnevno martovsko skijanje sa popustom na ski kartu i smeštaj

Jahorina - 3 dnevno martovsko skijanje sa popustom na ski kartu i smeštaj

Jahorina | 12.03.2020. | OC-Jahorina
Martovski popust 2020 1200x730

Olimpijski centar Jahorina poziva skijaše da iskoriste martovsko sunce i dobre skijaške uslove te da u okviru nezapamćeno dobrog akcijskog perioda od 9. marta skijaju za samo 12 eur po danu. Snijeg koji je padao prethodnih dana dodatno je poboljšao uslove za skijanje i osigurao produžetak ski sezone za bar još 15 dana.

Martovski sunčani popusti na Jahorini podrazumijevaju popuste od 30 i 40 odsto na ski karte ali i na smeštajne kapacitete. U saradnji sa hotelima Vučko, Winter, Lavina, Termag, Board, Bat, Dva Javora, Snežna Kraljica, Nebojša i Kristal kao i apartmana Jahorina Prestige i VIP Jahorina od 9.marta OC Jahorina je pripremio popuste na ski karte i smeštaj za sve goste ukoliko se odluče na boravak i skijanje od 3 ili više dana

Znači popust samo u kombinaciji 3 dana x (smeštaj + ski karta) po sledečim uslovima:

– Popust od 40% na smještaj u  hotelima Vučko i Winter i apartmanima VIP Jahorina i Jahorina Prestige. Olimpijski centar za goste ovih hotela odobrava popust na ski pass u iznosu od 40% za minimum 3-dnevni ski pass i više.

– Popust od 30% na smještaj omogućavaju hoteli: Lavina, Bord, Bat, Dva Javora, Snežna Kraljica, Nebojša, Termag i Kristal. Olimpijski centar za goste ovih hotela odobrava popust na ski pass u iznosu od 30%, za minimum 3-dnevni ski pass i više.

Na osnovu vaučera koja gosti nekog od navedenog hotela preuzmu na recepciji ostvaruju i pravo na popust na ski karte, potrebno je samo prilikom kupovine ski karte na ski kasi na uvid donijeti vaučer izdat od strane hotela. POPUST NA SKI KARTE VAŽI SAMO U KOMBINACIJI SA SMJEŠTAJEM I TO SAMO ZA DONOSIOCE POPUNJENOG VAUČERA OD STRANE NEKOG OD NAVEDENIH HOTELA!

 

Galerija slika

Komentari