Vesti Inline Alpine Slalom - Takmičari Srbije na trkama u Poljskoj

Inline Alpine Slalom - Takmičari Srbije na trkama u Poljskoj

POL | 21.06.2018. | SK Besna Kobila
ias bk pl 1 640x389

Takmičarke skijaškog kluba Besna Kobila iz Vranja proteklog vikenda, 16 i 17. juna 2018. učestvovale su na trkama u Poljskoj u disciplini slalom na rolerima. Prvog dana voženo je otvoreno prvenstvo Poljske, a drugog dana vožen je kup istočne Evrope. I ovog puta naše devojčice su bile na postolju.

Prvog dana bronzanim medaljama okitile su se Anastasija Stojanović u kategoriji devojčica do 12 godina i Mia Dedinac u kategoriji juniorki. Lenka Stanković je zauzela četvrto mesto kod devojčica do 12 godina, dok su Emilija Arsić i Kaja Sretić u kategoriji devojčica do 14 godina zauzele peto i šesto mesto.

Drugog dana vikenda vožen je kup istočne Evrope. Na pobedničko postolje popela se Lenka Stanković zauzevši treće mesto u kategoriji devojčica do 12 godina. Anastasija Stojanović, Emilija Arsić i Mia Dedinac su zauzele četvrta mesta u svojim kategorijama dok je Kaja Sretić zauzela šesto mesto u kategoiji devojčica do 14 godina.

Osim takmičarki na trkama je zapaženu ulogu imao i naš trener Đorđe Dedinac koji je oba dana bio tehnički delegat ispred Svetske roler federacije i postavljač staze. Na takmičenjima je učestvovalo 110 takmičara iz osam zemalja.

 

Galerija slika

Komentari