Vesti Fischer u sezoni 2018-2019 - Druge bitner skije u kolekciji

Fischer u sezoni 2018-2019 - Druge bitner skije u kolekciji

| 29.01.2019. | Fischer
skifischer800x2

Pored već predstavljenih Fischerovih modela skija iz game Curv, u ponudi ovog austrijskog proizvođača su i ostali značajmi modeli skija kao što su: Fischer RC4 i Progressor ali i modeli ženskih skija It's My Turn.

Fischer RC4

I dalje u prvim redovima ostaje linija RC4, u preoblikovanju BLACK BEAST-a, koji je u zadnje dve sezone već postao Fischer-ov prepoznatljiv dizajn. Skije za slalom, veleslalom i univerzalne skije.


       RC4 WORLDCUP RC                   RC4 WORLDCUP SC                          RC4 SPEED

Fischer PROGRESSOR

Serija PROGRESSOR u predstojećoj sezoni ostaje nepromenjena. AIR TEC Ti i RAZORSHAPE i dalje obezbeđuju izuzetno nisku težinu skija a da pri tome ne trpe vozne karakteristike skija. Naravno i dalje je najvažnija PREDNOST serije PROGRESSOR sistem dvostrukog radijusa (Dual Radius System), koji daje skijama unikatnu univerzalnost.

 

AIR TEC TI
Drvenom jezgru skije je dodata brušena struktura, koja je smanjila težinu za 25%, usput skija zadržava odlične vozne karakteristike. Zajedno sa posebnim titanijum nastavkom, skija uprkos smanjenoj težini zadržava pravilnu savitljivost i torszionu stabilnost.

RAZORSHAPE
Izravnati bočni deo skije daje skiji poseban oblik tzv. britve, čiji je cilj smanjanje težine skije.


Ženska linija se u ovoj sezoni javlja pod imenom It's My Turn. Unutar ženske linije su tri segmenta: All Mouintain, Piste i Freeride. Fischer se na ovaj način zaista potrudio za sve dame, koje rado uživaju u zimskim radostima.

 

Komentari