Vesti FISCHER - Nova linija skija RC ONE uz već poznate THE CURV i RC4

FISCHER - Nova linija skija RC ONE uz već poznate THE CURV i RC4

| 22.10.2019. | Fischer
fischer RC ONE

U sezoni 19-20 na skijališta stiže nova linija Fischer skija RC ONE, koja je pravi i prvi izbor neuporedivog iskustva na terenu. Skije iz serije RC ONE s posebnom lakoćom vladaju na različitim terenima. Krasi ih okretnost i agilnost sa kojima se skijaš lakše približava savršenoj tehnici.

Ulaz u zavoje je jednostavan i lagan zahvaljujući prije svega tehnologiji BAFATEX®, koja je postavljana u vrh i rep skije, smanjujući tako težinu same skije i vibracije, što omogućava da su svi modeli RC lakši, veoma odzivni i okretni. Skije su uravnotežene i dinamične kod različitih brzina i različitih dužina zavoja.

Modele u navedenoj seriji krasi tehnologija trojnog radijusa, koja daje skijama unikatnu svestranost i mogućnost brzog reagovanja kao i potpunu kontrolu. Sofisticirana upotreba materijala, kao što  su titanal, omogućava stabilnost, sigurnost i izuzetnu mekoću prilikom skijanja velikom brzinom i na tehničko veoma zahtevnim terenima.


Linija THE CURV i dalje ostaje važan član Fischer kolekcije. Tehnologije, koje su korišćene kod skija najvišega ranga su prilagođene vrhunskih skijašima, koji od skija priželjkuju najviše. Skije THE CURV dolaze u četiri različita modela THE CURV BOOSTER, THE CURV GT, THE CURV DTX i THE CURV TI ALLRIDE / THE CURV RACE.  

Za žene je osiguran model MY CURV, koji uključuje sve karakteristike kao i kod ostalih modela THE CURVE.
Svi modeli u seriji THE CURV imaju TROJNI RADIJUS, KONKAVNI SIDEWALL, DIAGOTEX™ i PRILAGODLJIV KARAKTER.


RC4 linija i dalje ostaje u prvom planu, pod krinkom BLACK BEAST-a, koji je u posljednje dve sezone već postao Fischer-ov prepoznatljiv i oseben dizajn. Slalom, veleslalom i univerzalne skije.

 

Komentari