Vesti EYOF 2019 - Knjiga "Korak do Olimpijade" ponovo aktuelna

EYOF 2019 - Knjiga "Korak do Olimpijade" ponovo aktuelna

| 04.11.2018. | Skijanje.rs
scan0001a2

Knjiga Korak do olimpijade EYOF 2017. izdata je još 2014. godine i predstavljala je važan izvor informacija vezanih za organizaciju Zimskog EYOF-a koji je prvobirno trebao da se održi 2017. godine u Sarajevu i Istočnom Sarajevu. Kako je održavanje ovog Zimskog Olimpijskog festivala maldih pomereno za 2019. knjiga je ponovo postala aktuelna.

Nakon informacija o održanoj promociji ove knjige februara 2014. knjiga je dobila svoju stranu među Skijaškim publikacijama sajta, gde su predstavljene knjige vezane za Olimpijadu i zimske olimpijske manifestacije.

Knjigu smo predstavili, ali je nismo imali u našoj kolekciji. Od nedavno knjiga se i fizički nalazi u kolekciji skijaških publikacija ovog sajta zahvaljujući pre svega gospodinu Vlatku Slokaru kao i samom autoru, gospodinu Harisu Fazlagiću. Na molbu na facebook strani sajta da neko pomogne u nabavci ove knjige, veoma brzo je reagovao gospodin Vlatko koji živi u Kanadi, i knjiga je zatim iz Sarajeva bez nadoknade posredstvom autora stigla do nas u Beogradu.

Hvala gospodi Vlatku i Harisu!!!

Galerija slika

Komentari