Vesti ELAN proslavlja 75 godina inovacija, uspeha i tradicije ručno izrađenih skija.

ELAN proslavlja 75 godina inovacija, uspeha i tradicije ručno izrađenih skija.

| 25.09.2020. | planetbike
ELAN75Jahrew960x584

Kompanija čuvena po ručno izrađenim skijama vrhunskog kvaliteta i najboljim performansama (proizvodnja 100% u Alpima) u četvrtak, 24. septembra proslavila je 75. godina postojanja i brenda. Od pionirskih paraboličnih oblika, do najsavremenije Amphibio tehnologije koja se nalazi u prepoznatljivim asimetričnim desnim / levim skijama brenda, Elan je oblikovao skijaški pejzaž i dalje je lider u modernom dizajnu skija.

1945. Rudi Finžgar iz Slovenije imao je viziju da konstruiše najbolje skije na svetu za prijatelje i porodicu kako bi uživali u načinu života na skijanju i stvorili trajne uspomene na planinama. Tokom poslednjih 75 godina ova vizija je postala stvarnost i Elan nastavlja da pomera granice inovacija.

Sa sedištem u Begunju, u Sloveniji, smeštenom između Julijskih Alpa i Jadranskog mora, Elanovo skijaško nasleđe seže duboko i nastaviće da ostavlja svoj trag u istoriji. Od rada sa najboljim sportistima ove generacije svetske klase kao što su Ingemar Stenmark, Bojan Križaj i Glen Plake, do programa iznajmljivanja širom sveta za brži napredak skijaša u sportu; Elan veruje da u svima nama postoji skijaš, a tamo gde su skijaši postoje uvek dobra vremena. Elan - Always Good Times!

Kompanija Planet Bike u Srbiji će kao i svake godine u svom prodajnom asortimanu imati najnovije modele ELAN skija, koje možete očekivati krajem oktobra i početkom novembra.

       Izvor. PlanetBike

 

Komentari