Vesti Crni vrh, Bor - Skijalište zatvoreno do novih snežnih padavina

Crni vrh, Bor - Skijalište zatvoreno do novih snežnih padavina

Bor | 20.02.2015. | BTO
kup borfeb20154a

Skijalište na Crnom vrhu je trenutno zatvoreno  sve do novih snežnih padavina. Ski-staza je mestimično ogoljena bez snega, i nije bezbedna za skijaše.

Skijalište na Crnom vrhu je radilo u periodu od 07.02.2015god. do 17.02.2015.god. sve dok su postojali  uslovi za kvalitetno i bezbedno skijanje. U tom periodu je prodato 1252 ski-pasa, a usluge Skijališta ukupno koristilo oko 1400 skijaša. svi skijaši su bili veoma zadovoljni kvalitetom skijanja i cenom ski pasa.

14.02.2015. god. na Crnom vrhu su održane regionalne trke Alpskog kupa Jugoistočne Srbije: „ABI MEMORIJAL“ i „KUP BORA“ uz učešće više od 70 takmičara iz cele Srbije u kategorijama: pahuljice, cicibani i pioniri.

Takmičari Skijaškog kluba Bakar osvojili su ukupno sedamnaest medalja, od kojih osam na „Kupu Bora“ koji se održava od 2009. godine i to četiri zlata, tri srebra i jednu bronzu.

„Abi memorijal“ održan je u čast Abdule Bajramija, skijaškog trenera i osnivača Skijaškog kluba Bor. U pauzi između dve trke, održana je i revijalna „Trka prijateljstva“ takođe u čast osnivača kluba. Skijaški klub Bakar zahvalio se na pomoći Javnom preduzeću „Borski turistički centar“, hotelu „Jezero“, Opštini Bor i Rudarsko-topioničarskom basenu Bor u pomoći i saradnji kod organizovanja ove manifestacije.

 

Komentari