Vesti Bjelašnica - 2. festival alpskog skijanja BORN2SKI

Bjelašnica - 2. festival alpskog skijanja BORN2SKI

Bjelašnica, BIH | 20.02.2019. | nas-tim.com
AUDI BORN2SKI 2019 ski960x584

Ski cenrar Bjelašnica iznad Sarajeva će u periodu od 19. do 24. februara 2019. godine biti domaćin drugog izdanja BORN2SKI festivala alpskog skijanja koji će u četiri dana jedinstvenih sportskih sadržaja okupiti poslovnu zajednicu, skijaške klubove, kao i sve ljubitelje skijanja i dobre zabave na snegu.

Prvi deo BORN2SKI Festivala obilježiće AUDI BORN2SKI BUSINESS RACE - noćna trka paralelnog slaloma za kompanije koja će se održati u četvrtak 21. februara 2019. od 17h. Ova skijaška trka na jednom mjestu okuplja zaposlene različitih kompanija, koji udruženi u ekipe od najmanje tri skijaša brane boje svojih timova te na taj način grade timski duh i zajedništvo. O popularnosti ovog događaja najbolje govori činjenica da su mesta na startu rasprodana u rekordnom roku, a takmičare koji brane boje svojih kompanija bodriće i veliki broj kolega navijača koji će imati priliku i da se zabave uz Class Plus After Ski Party. Posebnu draž ovom događaju daće upravo noćni ambijent i napetost paralel takmičenja.

Drugi deo ovog jedinstvenog skijaškog festivala obeležiće BORN2SKI RACE CUP –za takmičare uzrasta od 8 do 16 godina. Već u drugoj godini postojanja Born2Ski Race Cup prepoznat je kao jedinstven skijaški događaj koji će ugostiti takmičare iz regiona i drugih zemalja, a posebna poslastica za sve takmičare biće Super G trka.

Nakon sjajnog prošlogodišnjeg izdanja BORN2SKI festivala, veliko mi je zadovljstvo da smo ove godine dodatno ojačani saradnjom sa strateškim partnerima koji zajedno sa nama rade na promociji projekta BORN2SKI.  Sarajevo i okolne planine nude brojne mogućnosti za popularizaciju zimskih sportova, organizaciju sjajnih sportskih događaja i naš cilj je upravo kroz BORN2SKI projekat ponovo vratiti Sarajevo na mapu značajnih sportskih destinacija u regionu. Vjerujemo da ćemo i ove godine prirediti još jedan sjajan sportski spektakl za sve učesnike.”,  izjavio je Jasmin Mehić, ispred organizatora BORN2SKI projekta.

 

Galerija slika

Komentari