Vesti Beograd - Održana 34. Konferencija FIS Komiteta Organizatora dečijih takmičenja

Beograd - Održana 34. Konferencija FIS Komiteta Organizatora dečijih takmičenja

Beograd | 18.09.2018. | Ski savez Srbije
212842img 2870f

Skijaški Savez Srbije je proteklog vikenda bio domaćin 34. Konferencija FIS Komiteta Organizatora Dečijih Takmičenja u Beogradu u Hotelu Zlatnik.

Koferenciji su prisustvovali predstavnici Italije (AlpeCimbra i Pinokio), Andore (Trofej Borufa), Češka (Skiinterkriterijum), Švedska (Trofej Ingemar Stenmark), Slovenije (Pokal Loka), Hrvatska (Zagreb Trofej), Bosna i Hercegovina (Deca za mir u svetu), Francuske (La Scara) i Srbije (Eurocrem Kup).

Tokom Konferencije izabran je novi Predsednik komiteta, Švedjanin Hans- Peter Karloson, umesto dosadašnjeg Maura Detasisa koji se povukao sa mesta Predsednika.

Prisustvovo su uveličali i predstavnici Svetske Skijaške Federacije: Koordinatori za Alpsko Skijanje , Janez Flere i Jenny Shute.

Pored redovnih aktivnosti usvojen je kalendar međunarodnih takmičenja za 2019 godinu, kao draft kalendari u naredne četiri godine.

Tradicionalo takmičenje koje se održava od 1990 godine, sadašnji Eurocrem Kup, će se održati 24-25. februara 2019 godine u Ski Centru Iver na Mokroj Gori.  

 

Galerija slika

Komentari