Vesti Atomic - Skije za sezonu 2018-2019

Atomic - Skije za sezonu 2018-2019

| 26.12.2018. | Beosport.rs
atomic noviteti beosport 1

Da li ste spremni da čujete šta vam je Atomic pripremio za ovu ski sezonu? Za početak ćemo vam samo reći „REDSTER S9“! Velika brzina, neviđena preciznost, snaga, čvrstina, kontrola, samo su neke od karakteristika koje vam Atomic donosi ove godine. Svaki ljubitelj velikih brzina poželeće da oseti adrenalin koji vam ove sezone samo Redster može da vam pruži. Možda već i sami možete da pretpostavite o čemu je reč.

Revolucionarnu tehnologiju Atomic će ove sezone predstaviti kroz svoj novi model skija „REDSTER S9“. Ukoliko ste ikada poželeli da na skijama dosegnete mogućnosti super automobila, sada je pravi trenutak. Redster skije su namenje naprednim skijašima i profesionalcima. Onima koji se ne plaše i koji osećaju sigurnost pri zaista velikim brzinama. Adrenalinski zavisnici će ove sezone uživati u vožnji najboljeg modela skija koji je Atomic ikada proizveo. Kako bismo vam dodatno približili revolucionarnost ovih skija, dugujemo vam opis njihovih karakteristika. Ali znajte, da je ovaj austrijski skijaški gigant još jednom dokazao da u potpunosti prednjači i ostavlja svoje konkurente daleko iza sebe. U veleslalomu ski proizvođača i ove sezone je prvi prošao kroz kapiju.

POWER CORE performansa vam omogućava da sa Redsterom ostvarite savršenu kontrolu i stabilnost uz absorbovanje svake vibracije koja vas u trenutku vožnje pogodi.
TITANIUM POWERED
karateristika daje nikad bolju čvrstinu uz izrazitu fleksibilnost. Obloženost skije titanijumom i sa gornje i sa donje strane kanališe svaki trzaj.
SERVOTEC
ojačanje će vas učiniti maksimalno stabilnim pri najvećim brzinama. Agilnost skija je dodatno unapređena ovom performansom Redstera.
FULL SIDEWALL
je još jedna nova tehnologija koju poseduje ova revolucionarna Atomic skija. Zahvaljujući ovoj performansi ostvarićete izuzetno visoku preciznost prilikom skretanja, odnosno ulaska u zaokrete.

Ukoliko volite ski trke, ili se profesionalno bavite skijanjem, osetićete značaj ovog Atomic noviteta.

 

Komentari