Vesti Alpsko skijanje - Odličan nastup srpskih skijaša na FIS trkama u Libanu

Alpsko skijanje - Odličan nastup srpskih skijaša na FIS trkama u Libanu

Cedars, LIB | 18.03.2015. | FB
liban ski 2015527x320l

U Libanu na skijališzu Cedars, od 13. do 15. marta održana su trodnevna takmičenja u alpskom skijanju, kategorije FIS, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na njima su sa velikim uspehom nastupali i članovi muške skijaške reprezentacije Srbije.

Prvog takmičarskog dana u disciplini veleslalom, Strahinja Stanišić je osvojio zlatnu medalju, a Marko Stevović srebrnu, u kategoriji do 21 godine. Strahinja je ponovio najbolje bodove u karijeri u veleslalomu, a Marko je osvojio najbolje bodove ove sezone u toj disciplini.

Drugog dana FIS takmičenja u Libanu Marko Stevović je pobedio u slalomu u kategoriji do 21 godine i napravio najbolje bodove u karijeri (34,02).

Trećeg dana takmičenja u libanskom ski centru Cedars, Marko Vukićević je u izuzetno jakoj konkurenciji osvojio bronzu u slalomu ostvarivši najbolje bodove ove sezone (28,35). Strahinja Stanišić je ponovo pobedio u kategoriji U21, takođe sa najboljim bodovima u sezoni (40,50), dok je Marko Stevović bio drugi. Rašo Jevremović je trku završio na trećem mestu u U18, a iz Libana se vraća sa osvojenih 55 i 71,92 bodova.

 

Galerija slika

Komentari