Saveti Škole skijanja Škola skijanje AKI - Goč

Škola skijanje AKI - Goč

aki0

Ski i Snowboard škola "AKI" je nastala i započela sa radom sezone 2005/06. na planini Goč. Osnivac je Andrija Ðurdević, diplomirani profesor fizickog vaspitanja. Za vreme studiranja i nakon toga, Andrija se posebno usavršavao u oblasti skijanja i redovno posećuje ski seminare u našoj zemlji i inostranstvu. Završio je i seminar za međunarodnog instruktora skijanja na Kopaoniku, vlasnik je ISIA licence (svetsko udruženje profesionalnih ucitelja skijanja).

Kontakt: Andrija Ðurdević, 064 564 68 53, www.akigoc.com


Planina Goč se nalazi u centralnom delu Srbije, 15km od Vrnjacke Banje, na 1123 m nadmorske visine. Klima je umereno planinska i prija svima. Idealna je za porodični odmor kao i za druge grupe posetilaca. Ski i snowboard škola "AKI" se nalazi u samom centru planine Goč, preko puta skijališta, sa desne strane puta pored restorana "Horizont" dolazeci iz Vrnjacke Banje.

Svake godine veliki broj ljubitelja zimskih sportova prodje kroz našu školu, a naredne godine opet nam se vraćaju, da obnove svoje znanje i unaprede ga. Instruktori skijanja će vam biti na raspolaganju 24h. Posetite nas i postanite naš redovan gost!


SKI I SNOWBOARD ŠKOLA

Ski i snowboard školu vode mladi, ali iskusni instruktori skijanja, po struci diplomirani profesori fizickog vaspitanja. Rukovodilac  škole je Andrija Djurdjevic, licencirani ISIA instruktor.  Škola  se realizuje individualno ili u malim grupama. Obuka se vrši sa gotovo svakim uzrasnim dobom, počevši od trece godine. Nikad nije kasno da prvi put stanete na skije. Obuka se vrši postupno i posebno sa najmladim uzrastom uz igru i druženje, tako da možete biti bezbrižni kada dete ostavite u našim rukama. Na više časova i grupnu obuku organizovani su popusti. Pored Andrije, u školi rade i drugi instruktori tako da je ova škola spremna da primi veliki broj posetilaca u jednom trenutku.

Tehnike skijanja u našoj školi:
    Zaokret u plugu
    Paralelni zaokret u gruboj formi
    Paralelni zaokret rasterecenjem opružanjem
    Paralelni zaokret rasterecenjem pregibanjem
    Dinamični zaokret
    Brzo vijuganje
    Terenska vožnja


SKI I SNOWBOARD OPREMA

     RENTIRANJE
Ski i snowboard servis sadrži veliki broj skijaške opreme. Oprema je najnovije generacije- carving oprema i zadovoljice potrebe i najiskusnijih skijaša. Oprema je različitih veličina, od cipela i skija za najmladi uzrast do vecih brojeva za starije skijaše. Veliki broj i različite veličine ski opreme omogućavaju nam rad i sa većom grupom posetilaca (rekreativna nastava, ekskurzije,...). Za veće grupe skijaša obezbeđeni su i popusti na standardan cenovnik naših usluga. Pored ski i snowboard opreme, kod nas možete iznajmiti sanke, klisko kao i kompletnu ski garderobu.

    PRODAJA
Pored usluge rentiranja, nudimo i veliki broj ski i snowboard opreme na prodaju. Imamo razlicite modele i veličine tako da kod nas svako može naci ono što ga interesuje.


SKI I SNOWBOARD STAZE

Na Goču postoji ski lift SIDRO sa dve paralelne staze dužine oko 600m, kao i treća kružna staza, koja je i najduža-oko 1,5km. Pored nje, a preko puta ski i snowboard škole, se nalazi mala staza za početnike, dužine 120m.


SPECIJALNA PONUDA SEZONE!!!

Ski pas za celu sezonu (mini lift) + ski oprema za celu sezonu + 5 casova skijanja = 100 eur (plaćanje na početku sezone).

Profesor Andrija Đurđević,  ISIA instruktor skijanja

Možete nas kontaktirati:
064 564 68 53 Andrija
036 641 568

andrija_djurdjevic@yahoo.com

www.akigoc.com

 

Galerija slika

Srodne strane
SST 250x170
Škola skijanja SNOW STARS TEAM - Kopaonik

Škola skijanja SNOW STARS TEAM - Kopaonik 36350 Kopaonik,   Tel: 065 55 82 856                        ...

skiskolacigotalogo301x200
Škola skijanja ČIGOTA - Zlatibor

Tokom sezone 2018/2019 nastavlja sa radom škola skijanja i snoubordinga u najvećem turističkom centru u zemlji - Zlatiboru i trajaće tokom cele...

Ski Profi 300x200
Škola skijanja Ski kluba PROFI - Užice

Ski klub PROFI - Užice je osnovan 2010.godine sa ciljem da što kvalitetnije i organizovanije prenesemo svoja znanja i veštine mladim naraštajima....