Inace, danas nisam bio na skijalistu ali citam u vestima da su opet imali incident: neki decak od osam godina je pao sa sestoseda, bilo je na vestima, a pise i u Blicu
Inace, danas nisam bio na skijalistu ali citam u vestima da su opet imali incident: neki decak od osam godina je pao sa sestoseda, bilo je na vestima, a pise i u Blicu
E, to već strašno. Srećom, samo je ugruvan kako kažu.
http://www.blic.rs/fqtwgn6 - Dečak pao sa žičare na Zlatiboru
Strasno......mada me nekako i ne iznenadjuje, hvala bogu da je klinac dobro. Inace, u Srbiji sam skijao na Kopu i Torniku, mogu da kazem da sam bezbroj puta vidjao manju decu kako imaju problema sa penjanjem i silaskom sa zicare. Iznenadjuje me i ponasanje Skijalista Srbije, trebalo bi da postoji ogranicenje za uzrast, sa ovakvim odnosom je samo pitanje kad ce se dogoditi nesto ozbiljnije........
Sta reci, pustiti dete od 8 godina na zicaru bez pratnje roditelja mi nikako nije jasno. Samo me zanima kako je ovaj uspeo to da vidi sa staze, kad je peti stub u sred sume.
Ako se ne varam, peti stub je blizu ski puta sa čigote na zmajevac, pa je mogao odatle da vidi?
Odozdo peti stoji na sred sume podjednako daleko i odozdo i odozgo od staze. Nebitno u sustini, nego mi zanimljivo kako se uvek nadje neko ko je sve video.![]()
Ma oce i novinari da pisu svasta..
Evo da nastavim u Mackovom stilu izvestavanja. Danas staza solidna do nekih 12, vec posle toga ogromne guzve i nema mesta za neku lepu voznju. Rade sve staze, topovi gruvaju i za vreme radnog vremena, tako da postoji malo rastresitog snega preko utabanog. Sve u svemu lep skijaski dan s obzirom na okolnosti.
jel radi zmajevac i spojni put ka pocetku sestoseda?
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)