Taj progresor deluje idealno za tebe ako je očuvan i ne previse skup. Ne opterećuj se tim dual radijusom, samo cepaj niz stazu![]()
Taj progresor deluje idealno za tebe ako je očuvan i ne previse skup. Ne opterećuj se tim dual radijusom, samo cepaj niz stazu![]()
89eur. Navodno su ocuvane. Jel mnogo?
Ma ne opterecujem se, nego me interesuje, pa pitam. pokusavam da razmisljam logicno ali ne mogu da skuzim: kako bre mogu biti dva razlicita radijusa na jednoj skiji?
E dok razmišljaš o duplom radijusu, razmisli kako rupa na vrhu doprinosi stabilnosti takođe kod Fišera...Bila je tema negde na forumu
Može ih biti koliko hoćeš: parabola. Prvih godina su Elan karving skije na sebi imale natpis "parabolic" i mnogi stariji američki skijaši rekreativci ne kažu "carving skis" već "parabolic skis" (lično se u ovo uvjerih). Nisam siguran da je bočni luk bilo kojih karving skija u obliku savršenog radijusa.
Kod skija sa dual radijusom navodno prednji dio skije ima manji radijus, a zadnji dio ima veći radijus. Svrha je da se o tome priča i misli da je to bolje od ostalih skija. Mješavina marketinga i mistike.
Pogledaj vrhunske modele Fišera od pre par godina na vrhovima ...![]()
ma verujem ti![]()
a Nordica Dobermann Spitfire EDT 170cm?
čini mi se da ta nije za mene?
i da mi više odgovara fisher p8+ iako je starija?
Mislim da je tvrdja dosta ova Nordica od Progressora...Mislim ds je Fischer prava mera za tebe (ja imam 900ku),samo ako je dobar primerak
Pa i meni se čini da je za mene bolja p8+. Bar su je nahvalili u opisima koje sam čitao i deluje kao da bi mogla da mi odgovara.
Sad sam je gledao. Ima par ogrebotina odozdo, ali mi se čini da nije strašno. Dogovorio sam se s tipm da mu sutra kažem jel kupujem ili ne, a on će je u medjuvremenu odneti na servis.
Jeste da bi bilo bolje da najpre probam par skija pre nego izaberem onu koja mi odgovara, ali pitanje da li ću za to imati prilike i kad bi to bilo. Zato ću probati ovao malo naslepo i teorijski, pa šta bude.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)