Koja ne neka realna cena za solidan smestaj na Jahorini za dvoje 10 nocenja? Pozz
Koja ne neka realna cena za solidan smestaj na Jahorini za dvoje 10 nocenja? Pozz
U hotelskom smještaju na bazi polupansiona cijene se kreću oko 30€/dan po osobi.
U privatnim jedinicama smještaj je mnogo jeftini i kreće se od 10€/dan po osobi.
Cijene variraju u zavisnosti od perioda boravka, lokacije hotela ili privatnog smještaja, kao i od vrste usluga i sadržaja koje pružaju.
Da ovo sto sam ja nasao je na bazi nocenja bez pansionau pitanju je sredina Marta
Da ne zapocinjem novu temu i da malo ovu ozivim. Smjestaj u Hotelu Board, ima li iko iskustva? Svidja mi se njihov wellnes i sto je ukljucen u cjenu. Kakve su sobe, hrana i hotel generalno? Ista cjena je u Boardu i u Vucku za NG pa se dvoumim gde bih. Jedina prednost je sto je wellnes ukljucen u cenu u Boardu a u Vucku nije i opasno se dodatno placa (5EUR sat po osobi). Nisam nikada bio u Boardu i po slikama mi izgleda malo "staro" kad se poredi s Vuckom.
S novom gondolom, sta je blize, ulazna stanica gondole ili do Poljica?
History is made by those who dare to break the rules.
Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!
Iznajmljujem smjestaj u hotelu Vucko Jahorina.
Da ukratko objasnim, uplation sam 7 dana za NG u istoimenom hotelu ali sticajem okolnosti nisam u mogucnosti da koristim isti. Posle otkazivanja termina, iz hotela su mi rekli da ne vracaju uplatu ali mi nude u zamjenu koristenje njiihovih usluga u vrednosti moje uplate u skladu s raspolozivostima kapaciteta hotela sve do decembra 2020. Smjestaj je na bazi PP.
Kome treba smjestaj (a da nije period NG) neka se javi. Koliko ljudi i koliko dana. Nemojte manje od 5 dana. Ja posaljem upit hotelu o raspolozivosti i pozovem se na moj poklon bon. Vi dobijete 10% nizu cjenu nego da idete direkt preko hotela.
Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganja.
History is made by those who dare to break the rules.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)