Citirati Originalno postavljeno od yejo Pogledati poruku
Društvo, evo me u Piansu. Toliko sam pod utiskom da moram odmah da se javim. Pod lošim utiskom, da naglasim. Bili smo danas u Lech-u, tačnije deo kod Oberlech-a.Prvi utisak parking, parking smo platili 9,5 evra za 4 sata, a druga opcija parkinga ne postoji, bar mi nismo našli a motali smo se 15 minuta. Od parkinga ideš peške do žice - 2 sedežnice- jedna, iz prošlog veka, ne radi, druga radi
Ono je HOROR! Sneg kačamak, skoro svuda pa čak i na vrhovima. Staze su maximalno neodržavane, ratkrak kao da nije prošao 7 dana, kafića ima sve ukupno 3 od toga jedan ne radi. Iako nema skijaša, staze su razrovane pa čak i plave, znači ratrak ne postoji!!!
Skijalište inače deluje kao napušteno i zapušteno. Kao da je bilo hit 1978. i od tada nije uradjeno ništa. Gradić je sladak, ali nismo otišli zbog istog.
Sve u svemu, ocena 1!
Što se tiče parkinga, mi smo parkirali na parkingu P4, prodje se kroz centar Lecha, pa jos 200-300 m . Uz ski pas je bio besplatan (početak marta ove godine). Do, doduse prastare, 2sedesnice nije bilo vise od 50m pešaka.
Što se tiče uređivanja staza, bio je prvi suncan dan posle visednevnih padavina, tako da su se staze razrovale oko podne, ali tada treba bežati na onaj Warth-Schrocken, koji je mnogo manje popularan, a sasvim ok skijaliste...