Hvala Finac. Eto me onda sutra gore, još javljaju i sunčano vreme, pa će nadam se zaista biti fantazija![]()
Hvala Finac. Eto me onda sutra gore, još javljaju i sunčano vreme, pa će nadam se zaista biti fantazija![]()
Evo malo i novijih fotografija.
Za razliku od prosle nedelje kada je bio haos sa novim snegom, sada je situacija skoz OK. Ujutru su cekale potpuno sredjene staze (bar ove niže, jer sam ponovo išao sa klincem). Oko podneva su pocele da popustaju zbog Sunca (prva slika je oko 9:00 druga oko 12:00)
Jos jedna sitnica, vikendom ako planirate da oko sredine dana pravite pauzu na vrhu tornika i popijete nesto, planirajte da je velika gužva i da se čeka u proseku više od 30 min da vam donesu pordžbinu (Meni je ovo zasmetalo jer ne želim ceo dan da provedem u lokalu)
![]()
Danas " Nenormalno dobre" staze. Temperatura oko nule, niska vlaznost, sunce ceo dan. Garantovano najbolje skijanje ove sezone.![]()
Pa bilo je dobro skijanje cele nedelje,mozda samo ponedeljak i utorak bilo nesto toplije,pa je "popustalo" oko pola 12,danas kazu da je bilo vrhunsko skijanje.
Danas popodne,na stazi vise zicnicara,jedan GSS i instruktora nego ostalih,staza skoro progledala,odrzavaju koliko mogu na toj visini, ali nema nikoga da skija.
Tek oko 14.30 sam izasla na stazu,sneg je bio bas vlazan, u gornjim delovima staze mi to nije smetalo,ali dole mi nije bas prijalo. Izaci cu sutra na stazu samo prepodne. Rece mi jedan zicnicar da ce skidati sneg sa gomila i da ce raditi,inace zali Boze para kad celo skijaliste radi za manje od 10 skijasa.
Steta sto nema vise ljudi.![]()
Danas zatvaranje sezone na Torniku, pa ko moze nek pohita, staze odlicne!
Nije ok da se danas zavrsava sezona na Torniku,kada su staze jos uvek dobre,a i najavili su nesto nize temperature narednih dana i snezne padavine,nije u redu pogotovo sto je prosla sezona kratko trajala i mnogi su ostali sa dosta neiskoriscenih karti.
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)