propala ski opening... barem ima sestriere![]()
propala ski opening... barem ima sestriere![]()
zA sada ide lose, samo kisa snega nigde a vec je decembar. Mozda je vreme da se pomirimo s cinjenicom da smo fucked up the planet i da se ne nadamo nekim "sibirskim" zimama
History is made by those who dare to break the rules.
Pa klima se svakako mijenja , i zime su toplije u Evropi dok su u Americi hladnije sa vise snijega ...
Amerikanci... opet oni na svoju vodenicu navrcu vodu![]()
Interesantna teorija. Evropa je bila skijaski centar. Uniste nam klimu i onda svi moramo u USA na skijanje. Nikad to nisam tako posmatrao![]()
hahahaha, dobar si
Biće snijega nego smi mi malo nestrpljivi . Ja ne mogu isčekati da isprobam svoj novi bord, a vjerujem da i ostali skijasi i borderi dane broje do snijega.
Kod nas na Bjelasici je rijetko kad sezona počinjala prije 7-8 januara , i tada je znao snijeg da razočara . Dvije tri zime snijeg pane u decembru i otvori Kopaonik stazu - dvije ... i sada se očekuje da se svake godine skija i borduje po mjesec dana prije nekadašnjeg otvaranja sezone .
Na www.accuweather.com je prognoza od sinoć bila obećavajuća i najavljen je snijeg od desetog decembra na Kopaoniku,Staroj planini,Durmitoru i Bjelasici , pa čak i u Podgorici 15.dec . Danas se već promijenila prognoza i ništa od te najave snijega .
Za sada stoji najava padavina 5. na 6.12 na BZ i Kopaonik.
Za sve i jednu vremensku najavu snega koju sam gledao sad je prepravljena u kisu
Pada najavljeni snijeg. Prognoze su bile tačne za ponedeljak, ali su za juče i danas mnogi meteo sajtovi snijeg prepravili u kišu , i prevarili se... Ipak dolazi zima , i čini mi se baš kako treba.
Uvijek je rani snijeg u krajem oktobra i u novembru bio loš. Ne slui ničemu osim što napravi štetu. Ovaj koji pada u decembru je ono što nas raduje i uliva nadu da će biti skijanja ove zime![]()
U Banja Luci nista. Bilo je najavljeno 3 dana snega ali za sada nista, samo kisa. Od petka najavljeno suncano i rast temperature
Trenutno je 6 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 6)