Bili smo prosle godine u Vt ne znam dali da ponovim ili L2A i ja bih uglavnom off vozila
koliko je vas za VT?
Bili smo prosle godine u Vt ne znam dali da ponovim ili L2A i ja bih uglavnom off vozila
koliko je vas za VT?
Ivane sto se tice raspusta pitacu sestrinog momka oni zive u Parizu a radi u skolitako da zna kad je raspust...jeftinije je koliko sam ga razumela jer mogu da se dese jezivi uslovi da je nemoguce da se skija u januaru
pozzzz
MI jos nismo odlucili 100 posto gde idemo, prosle god smo bili u Paradiski i tamo je vrhunski za off, ali samo pod uslovom da ima snega... Nas ce biti dosta, preko 10 nadam se...
Ja sam za VT ili L2A pa gde god samo da ne idem sama...jel ima zena sa vama? Stvarno mije vise muka da jurim zene i da ih ubedjujem...inace sam na skijanju muskarac
Ne znam jos tacan broj i spisak svih koji ce ici, zbog faksa i ispita... Ali naravno da ima i zena![]()
Drugar I ja rezervisali jos pre 10 dana L2A od 31.01.2015. preko SkiBusa.
Drustvo za off je uvek pozeljno I nije bitan pol, bitno je da znas da skijas, a svakako je lepse ako je nezniji pol u drustvu
VT nema u terminu od 31.01.2015. a ovde u L2A svakako nije lose a sa La Grave je sigurno I bolje !
Tu jos racunaj I barem 1 dan skijanje u Alpe d huez gde je takodje extra za OFF.
Kao posebnu pogodnos racunaj to sto sam tu vec bio I samim tim ne gubis vreme razmisljajuci kuda sad, osim kod La Grave gde na zalost nisam jos bio, jer mi nije radila veza iz L2A.
Inace ta veza sa La Grave radi tek od polovine januara.
Sto se raspusta u FRA tice vec sam dao ranije link gde se jasno vidi da nije rasput u nasem terminu, vec posle nas.
![]()
Danas rezervisan aranzman od 10-17 u Les Menuires-u. Jelena ima jos par mesta ako se odlucis sa nama u ovom terminu.
Ko ce docekati januar... Elem, evo jednog klipa za sve one koji nisu bili u 3 doline.
http://www.youtube.com/watch?v=c8CgTJ36aXU
Na nekoj drugoj temi pomenuše neke ponore koji se vide sa žica pa se setih da sam ovo video pre par meseci.
http://www.amazingplaces.com/news/wo...yrolienne.html
Woooow, ludilo!![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)