Druže Grazer, jel' mogu ja da skopim ugovor s tobom o pravu preče kupovine tvoje rashodovane opreme?
Divim ti se do imbecilnosti!![]()
Je l' to neko ima nešto protiv BanjE Luke (da, razdvojeno)?
Bobo, da nije rakijski kotao na sredini gondole? E to bi bila meza...
Yeap..."akademski gradjanin" progovorio iz vas, sto me ponovo navede na pomisao o, davno vec, napisanim istinama iz ruke gore pomenutih Krleze, Nusica neizostavnog Laze Kostica, i likovima , po DEFINICIJI identicnih Vama,koji me ovih dana plase sa ekrana TV prijemnika, vicu iz zvucnika radio prijemnika da ce da IM bude bolje ako im "dam" svoj glas...
A onda, pustim neku epizodu Bele Ladje, cisto da me ne zajebu nekim slucajem i OBAVEZNO poneku epizodu Crnog Gruje..."neki CEMO i da se vratimo a neki CE TE da poginete..."
Daleko Vam lepa kuca...![]()
Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!
Gdje su kokice???? Pivu imam......
jel neko reko Crni gruja/otpisani-----
taman.....http://www.youtube.com/watch?v=eU51UTYSvmk
gospodin covek pa tako
i sad ti ''seljak'' udjes u restoran i neki nas gospodin tako tamo, pa blam da te pojede
ipak je bolje pored staze i u gondoli za ''seljacku-zdravu'' klopu![]()
Posmatraci EU vazda Dobro Nam Dosli...e sad, "problem" i jeste nastao oko preporuke sta konzumirati u momentima preko nam potrebnog odmora na skijanju, tako da bih Vam preporucio, umesto kokica, duvan cvarke, tvrdi sir i neku dobru sljivovicu-ne mnogo jaku i ne u kolicinama vecim od 2 casice ili jos bolje cokancica pre 17.00h
Sve u svemu, eno na Jahorini se zabeleo, pa ako Bog da da se niz brdo spustim za vikend, a onda na Kopaonik u sredu-cetvrtak ako preostane cvaraka..
Sve najbolje![]()
Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)