Strana 310 od 398 PrvaPrva ... 210260300308309310311312320360 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 3.091 do 3.100 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Super Member Roman avatar
    Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od dedinac Pogledati poruku
    Nazalost otkazano

Ski legenda dedinac avatar
    Datum registracije
    12.02.2012
    Godina
    51

Podrazumevano

Otkazane su bile trke 18 i 19.02.Sada valjda nece doci do otkazivanja.

Junior Member
    Datum registracije
    01.01.2014

Podrazumevano

Da li je neko na planini trenutno....? Kakve su sanse da za vikend otvore ostale staze........? Jel ima bar priblizno dovoljno snijega........?

Member
    Datum registracije
    11.02.2013

Podrazumevano

Skijanje je bilo ok, narocito u prosli utorak i sredu, kada su topovi radili celu noc i staze bile odlicno spremljene. Vec od petka vise nije bilo minusa za rad topova, a u noci subote na nedelju je pao sneg, i tada staze nisu bile sredjene, ali je moglo da se skija. Cuo sam da je na Konjarnjiku spreman jedan sloj, ali je potrebno da padne jedno 15-20 cm snega, da bi zaista i proradila.

Super Member vlada019 avatar
    Datum registracije
    12.11.2006

Thumbs up Stara planina 04.03.2014 (Foto)

Ništa lepše za sve skijaše da ih od ranog jutra dočeka gomila snega na odlično uređenim ski stazama.

Sneg se jutros nakon obimnijih padavina predhodne noći ponovo zabeleo na Staroj planini, donoseći novih 15 cm snega.Put ka ski centru je prohodan , dok je temperatura tokom celog dana varirala u rasponu od -1 °C do +2°C.Vidljivost je bila dobra, uz umerenu oblačnost, vetar je duvao brzinom od 3-5 m/s.

Prema još ne potvrđenim informacijama za utorak 11.mart 2014 godine je u podnožju Stare planinje u Kalni predviđeno otvaranje trauma centra. Adaptacija ambulante i trauma centra u Kalni je u završnoj fazi.

Tadašnji državni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Milan Đokić i sadašnji predsednik opštine Knjaževac je početkom 2012 godine obećao da će i Knjaževac kao i 46 najnerazvijenijih opština u Srbiji dobiti ,,Moderan trauma centar za zbrinjavanje gostiju sa Stare planine u varošici Kalna u podnožju Stare planine“, ujedno će ovaj centar biti i zdrastvena podrška meštana Buđaka (8 .Sela ispod Stare planine).Trauma centar u Kalni bi trebao 11.marta da otvori Mlađan Dinkić.

Pogledajte u našoj fotogaleriji kako je izgledao današnji sunčan i snežan dan na Staroj planini.

Detaljnije ...
    http://www.staraplanina-babinzub.info

http://www.knjazevac.org.rs

Najsvezije informacije vezane za Opstinu Knjazevac i njenu okolinu.....
    Stara planina - Babin zub - Banjica - Baranica - Ravna - ...itd
    Prodaja placeva i nekretnina Stara planina
    http://nekretnine.knjazevac.org.rs/

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Svaka cast za trauma centar...

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano

Super vest za ambulantu i trauma centar. Pretpostavljam da je to onaj objekat gde su bili neki radovi, sa desne strane kad se udje u Kalnu iz pravca Svrljiga i Pirota?

Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od dedinac Pogledati poruku
    Otkazane su bile trke 18 i 19.02.Sada valjda nece doci do otkazivanja.
    Koliko ja znam, nazalost, otkazane su trke a mail je stigao jutros u savez . Samim tim sto ne rade Suncana i Konjarnik znas da ne moze biti trka .
    Imam neki, doduse neprovereni, info da su spremljene staze Babin zub. Ne baratam sa brojevima staza ali mislim na "novi" cetvorosed.
    Sto se takmicenja tice, ostaje jos mala nada da nesto u martu padne da otvore Suncanu i Konjarnik p da se odrzi drzavno prvenstvo .

Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od mazzystar Pogledati poruku
    Skijanje je bilo ok, narocito u prosli utorak i sredu, kada su topovi radili celu noc i staze bile odlicno spremljene. Vec od petka vise nije bilo minusa za rad topova, a u noci subote na nedelju je pao sneg, i tada staze nisu bile sredjene, ali je moglo da se skija. Cuo sam da je na Konjarnjiku spreman jedan sloj, ali je potrebno da padne jedno 15-20 cm snega, da bi zaista i proradila.
    Ovo mi bode oci... prosto mi je neverovatno da posle padanja snega staze budu nespremne To se ne desava prvi put... Sve sam blizi misljenu da sem sto je glavni i odgovorni nesposoban, postoji i tehnicki problem koji se prikriva. Ove godine je suvise promasaja bez obzira na lose vremenske uslove

Senior Member
    Datum registracije
    30.12.2012

Podrazumevano

Koji tehnicki problem , ja samo tu vidim, mozda , ekonomsku racunicu kao problem,odnosno lose kalkulisanje odgovornih..

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •