Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
br1 njeguski prsut je ozbiljan specijalitet, koji se moze mjeriti sa bilo kojim talijanskim prsutom. br2 francuski brie i talijanski parmezan koji pojedes na skijalistu u francuskoj u bilo kom restoranu koji je manje od bilo kakve 3 zvjezdice (michelinove zvezdice necu ni da pominjem) je kvaliteta onog kojeg mozes kupiti usput u Aldiju i Lidlu. Pametnom dosta.
Ko kaze da ga i ne kupim negde usput. Meni je najdraze parmezan u Italiji na autogrilu uzeti. A taj isti parmezan i brie su deset puta bolji od onoga sta se nudi na nasim policama. E u tome je razlika.
Vidim svet prica o njeguskom prsutu, samo njega hvale. To mi je isto kao i s rakijom. Za nase ljude s sela rakija je pojam a sve ostalo je otrov. Nije to sto oni nisu probali nesto druge vec sto ne zele. A to govori dovoljno o samom narodu. zato nam i jeste kao u srednjem veku. Ceo svet je glup samo je nas narod pametan.
Ali to je vec druga tema koja nema nista s skijanjem, ili barem ne bi trebala.

Vracam se na prvobitno receno,svako radi onako kako njemu odgovara. Ovima sto napadajuju kazem da treba da postuju svacije misljenje i nacin vidjenja stvari. Kao sto ja postujem vase, vi treba da postujete i moje.