Ja mislio da su Head skije najbolje, kad eto Atomic uze sve tri medalje na ženskom slalomu.
Zettel uzme medalju
a Tina ostane bez medalje
![]()
History is made by those who dare to break the rules.
Pa ti nemoj da ih gledas u facu, gledaj ih u dupe
Salu na stranu Zettel ima bi se reklo savrsenu tehniku u slalomu
i milina je gledati kako skija...sa kacigom na glavi![]()
Kome se ž. slalom ne gleda neka zaviri i u druge olimpijske discipline, ima "materijala" :-) ...
Elem, Rusi mogu malo da odahnu, Kanađani ošamariše Amere u muškom hokeju.
Lepo si ovo rekao. Ili ko sto narodna poslovica kaze: dupe zenu krasi a tortu orasi
. Sva sreca pa moraju da nose kacige inace bi bilo
.
A to sam i ja primetio isto sto i @stekan da su na pobednickm postolju stajale samo Atomic skije. Mlada Sifrin nagovestava jedno novo poglavlje svoje vladavine. Tek joj je 18 godina
.
Atomic i Salomon su ove sezone cesto na pobednickom postolju i po nekad Head, i u tehnickim ali i u brzim disciplinama. Mnogo su brze skije
Nije toliko do skija koliko je do skijaša.
Slažem se da su Amer Sports skije (Atomic + Salomon) u zbiru uspješnije od Head-a. Ali Head odvaja za kupovinu tekmičara ubjedljivo najviše novca, tako da se situacija sa osvajanjem FIS bodova drastično promijenila u poslednjih nekoliko godina. Druga krajnost je Rossignol koji je dobro zavrnuo slavinu za takmičare, pa ni ne čudi promjena koja se desila:
2009/10:
2013/14:
![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)