Moram da se pridruzim vecini koja se zali na parking kod hotela da je u losem stanju, ako nase kukanje ovdje moze da urodi plodom da bude jos jedan glas vise. Iako sam se zainteresovao za diskusiju mislim da je ovo pogresna tema. Koliko vidim sta se pisalo mislim da bi trebalo zapoceti temu zelje i zeljice.
Procitah nekoliko komentara koji predlazu neke biznis varijante koje bi "sigurno" bile profitabilne pa se pitam zasto sami tvorci tih ideja ne sprovedu neku u djelo i zgrnu pare nego cekaju da ih neko preduhitri. Da li mislite da marketing strucnjaci iz Falkensteiner-a nisu razmatrali sta im sve moze donijeti pare.......? Oni su ocigledno zadovoljni profitom koji ostvaruju i tu se prica zavrsava, kad ne budu bili mijenjace nesto.
Macak jarane, kako si zamislio da se napravi taj hotelcic koji kosta par milioncica......? Da svi koji dodjemo na neki dan ostavimo dobrovoljni prilog.........? Shvatite ljudi da u ovoj zemlji nema para a i dalje je sve skupo do zla boga. Skijalista Srbije nemaju pare, a i da imaju pokrali bi ih politicari. Ja im za ovu sezonu skidam kapu sto su uopste odrzali bar neke staze da rade u ovakvim vremenskim uslovima.
Slazem se sa svima vama da treba razvijati sve staze podjednako kako teske tako i lake, jer svi treba da imaju priliku da uzivaju i dobri i losi skijasi i posebno djeca (dio za sankanje nebi bio los da se napravi kad vec dajemo prijedloge). Vjerujem da kako dobrom skijasu smeta pocetnik na stazi koji se uci isto tako dobar skijas smeta pocetniku ali ako cemo posteno na lakoj stazi mogu da skijaju svi a na teskoj samo najbolji tako da je izbor jasan zasto se najvise ulaze u staze sedmice.
Za one koji su voljni da mijenjaju nesto na SP da znaju da je cijena zemljista u okolini hotela bez komunalija i bez gradjevinske dozvole vrlo slicna cijeni placa u Nisu sa svim tim pa ce svima postati jasnije zasto se stvari ne sredjuju kako bi oni htjeli. U cijenu nije uracunat interes politickih mocnika.
Nadam se da nisam smorio previse.

Odgovor sa citatom