imao sam,nisu bili od plastike i nisu imali tvrdu podlogu kao ovi nego su bili od nekog materijala slicnog filcu. i oni su korektno zavrsavali posao ali ovi su neuporedivo bolji.
imao sam,nisu bili od plastike i nisu imali tvrdu podlogu kao ovi nego su bili od nekog materijala slicnog filcu. i oni su korektno zavrsavali posao ali ovi su neuporedivo bolji.
Zar nije ovaj BootDoc ulozak koji se greje i podesava prema stopalu?
http://bs.beosport.com/BOOT%20DOC-UL...E_BROSHURA.pdf
nema takvih podataka.
Ja ove tvoje ne vidim u katalogu...Neki imaju taj 3D termo formirajuci sloc,neki ne
Evo kavi su ulosci bili u mojim pancericama , tvrda plastika koja me je ubijala . Peta je bila previse podignuta tako da mi je pancerica bila tijesna...
![]()
Ovaj plastični dio nije planiran da ide do noge. On se nalazi ispod uloška. I pri stavljanju novog uloška on bi i dalje trebao da ostane u pancerici. Bar je kod mene tako a imam Dalbello pancerice. Istina ja nemam nikakvu potrebu da mjenjam ovaj koji je došao u njima.
@Ninic
BootDoc uložak ide u unutarnju cipelu (liner) i na njemu stojiš direktno tj. u čarapama, a ovaj plastični uložak je sastavni dio školjke (shell) i unutrašnja cipela stoji na njemu.
Znam,mozda se nisam lepo izrazio,pokusao sam da kazem coveku da je ovaj plasticni deo sastavni deo shella a da ulozak ide u liner,mislio sam da covek mozda nije pogresio i stavljao plastiku u liner pa mi nije bilo jasno kako je mogao tako da skija...
Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)