Ko je se uzeleo,taj ce skijati i na plus deset. Skijao sam prosle godine 6. aprila, bilo je preko deset u plusu i suncano. Uzivao sam ceo dan. :-)
Ko je se uzeleo,taj ce skijati i na plus deset. Skijao sam prosle godine 6. aprila, bilo je preko deset u plusu i suncano. Uzivao sam ceo dan. :-)
Ma meni kačamak nije problem...samo da ne progleda.
ma meni ni to nije problem, samo dok omasujem "ostrvca"!![]()
E ljudi stvarno ste me odusevili, konacno optimizam na pomolu i to usred zime. Veliki pozdrav za Dogca I Macka 011. I u poverenju,nisam jos skijao leti po livadi ali mislim da je i to moguce jer sam kao klinac svakog leta sankao drvenim sankama po travi ( pretezno zecobrk ) kad ga sunce opali. Pamtim avanture i dan danas.Ima da skijamo, kako da ne! :-)
Moze li mi neko na PM objasniti kako najlakse i najbrze doci od Beograda do Kopaonika...i za koliko se stize otprilike?
(Jer nisam bas siguran u ono sto mi daje viamichelin)
Za koliko se stiže odakle?
Pa iz iskustva od pre neki dan tj. od nedelje. Ja sam krenuo sa Novog Beograda u 5:30 i stigao ispred Rtnja na parking u 8:45 sa prilicno laganom voznjom. Na autoputu nisam vozio preko 130. Doduse od autoputa do gore je bila nedelja rano jutro pa nisam bas obracao paznju na ogranicenja, ali je bio suv i cist put bez mnogo saobracaja. Imali smo jedno stajanje za tocenje goriva i pis pauzu na izlazu sa autoputa.
Ali realno sve zavisi od uslova na putu od 3 do 5 sati moze da te zadesi.
BG - Pojate - Kruševac - Brus - Brzeće - Kopaonik
https://goo.gl/maps/OfXB0
(mapa do Brzeća, za gore nema da promašiš)
Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)