Strana 26 od 43 PrvaPrva ... 16242526272836 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 251 do 260 od 426

Tema: Nassfeld

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    34

Podrazumevano

Pa nek lekar potvrdi da ne rade zice
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Senior Member
    Datum registracije
    10.03.2008
    Skije / Bord
    Head i.Race/Rossignol Soul 7 HD
    Godina
    41

Podrazumevano

Cao svima,

Jel ima neko da preporuci smestaj za 4 osobe, ali proveren da je bio on ili neko drugi. Ili pak lokaciju gde je najbolje traziti smestaj, nije problem i ako moraju da se pale kola do skijalista, ali naravno bolje ako je u centru.

Super Member Rossignol 8s avatar
    Datum registracije
    24.01.2011
    Godina
    44

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od marbik Pogledati poruku
    Cao svima,

Jel ima neko da preporuci smestaj za 4 osobe, ali proveren da je bio on ili neko drugi. Ili pak lokaciju gde je najbolje traziti smestaj, nije problem i ako moraju da se pale kola do skijalista, ali naravno bolje ako je u centru.
    Ja bio ovde

http://www.pensionleitner.at/

nas troica smo dobili neku porodicnu sobu sa 3 kreveta na sprat, sve standardno cisto, solidan dorucak, 1 km od Hermagora prema Tröpolahu, pošto smo dolazili tek oko ponoci, gazdarica nam ostavila kljuc u koverti na ulaznim vratima.
    St Anton,Lech,Stuben,Zürs,Ischgl-Samnaun,Serfaus Fiss Ladis,Pitztaler gl,Sölden, Schladming, Flachau,Wagrain,Nassfeld,Grossglokner,Mölltaler Gl.,Kaprun,Saalbach,Gerlitzen,Hinterglemm,Obertaue rn,Kals-Matrei,Hintertuxer Gl,Mayrhofen,Hochzillertal-Hochfugen,Warth-Schröcken, Sillian,Sella Ronda,Cortina,Tignes,Val d'Isere,Val Thorens,Méribel,Courchevel,Krvavec,Vogel,Kop,Brezo vica,Jahorina,Bansko,Borovec

https://www.youtube.com/watch?v=b91zmV7arwU

www.youtube.com/watch?v=5DhoNWrqFgs

Super Member sev avatar
    Datum registracije
    26.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Superior Pro; Elan Magfire 82xTi

Podrazumevano

http://www.haus-scheiblauer.at/

Bio već dva puta lično i ne mogu dovoljno da preporučim. U Trepolahu, 5min hoda od Milenijuma, prodavnica 20m daleko, pekara i kafić 100m, ski depo na samoj žici dobiješ za Dž (pa nema vukljanja skija i panci), kao i mali popust za ski-pass (oba uz apartman), parking obezbeđen. Auto (za skijanje) ne pališ, nema potrebe.

Fenomenalan Internet (jak dovoljno da sve vreme na TVu gledam našu televiziju preko net-a), ima mašina za sudove (bitno. Sauna u ceni. Ako te mrzi da sam spremaš hranu, za pristojne pare (za AUS) ima i klopa.

Ako odeš, pozdravi Helgu (vlasnicu) .

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Cube ima najbolju poziciju (po meni , preko puta gondole, skijašnica se nalazi u predsoblju sobe, tako da se nazuješ praktično u sobi i izađeš do gondole. Cene deluju previsoke na prvi pogled, ali ako se uzme u obzir da je u cenu uključen i polu-pansion i ski pass i ostale zezancije onda ispada OK (nije jeftino naravno, ali je OK).

Senior Member funyrace avatar
    Datum registracije
    26.11.2011
    Skije / Bord
    Head i supershape, Stockli cross pro
    Godina
    54

Podrazumevano

Evo ja bio ovde smještaj super ne treba ti auto uopšte.
    http://www.austrianholidayapartments.com/
    Gazdarica Gabriele. Sauna besplatna.

Super Member sev avatar
    Datum registracije
    26.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Superior Pro; Elan Magfire 82xTi

Podrazumevano

Da, Cube je odličan u svakom pogledu (sobe za dvoje, sa svojim kupatilom i wc-om, ne mislim na one hostel varijante, što je većina hotela). Najbolja pozicija i ok klopa.

Jedina mana, zbog koje sam i ja odustao posle prvog boravka , za sve koji mnogo skijaju, a stariji su od nekih 30-35, ume da bude previše bučno. Tj. Cube uglavnom pohađaju veseli austrijski klinci, a zvučna izolacija ne postoji. Takođe, sobe su malo avangardne, za tradicionaliste među nama, meni nije smetalo (mada je lična skijašnica na ulazu sjajna fora).

Senior Member
    Datum registracije
    10.03.2008
    Skije / Bord
    Head i.Race/Rossignol Soul 7 HD
    Godina
    41

Podrazumevano

Hvala svima na brzim odgovorima . Sad pogledah Cube, dobra je fora da imam opet 18, odmah bih tamo otisao. Ovako ipak mi treba nesto da me makar malo podseca na planinu . 2 or 3 gore navedena vec mi rekose da su fully booked za Sretenje, ima neko jos neki predlog. I ja sam trazim nesto, nasao sam Nassfeld Ski & Golf u Hermingoru, mada mi nude neku glupavu opciju. Odgovara mi i nesto 10-15 km od zice jer idem kolima, a nije mi frka da vozim do staze posle Val Di fassa i voznje 10km 50 minuta svaki dan do gondole, sve ostalo mi deluje lagano .

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Ja sam prošle nedelje bio u ovim apartmanima, smeštaj je odličan, drže ih Česi, nalaze se na oko 500m od gondole..

http://www.skinassfeld.eu/ (Hory je firma koja drži taj deo)

Mi smo bili u 2krevetnom apartmanu Kamm, cena nam je bila niža nego na ovom sajtu - neki dodatni popust. Uz njihov vaučer imate i dodatni popust od 5% na ski pass i popust na ostavu za skije/cipele prekoputa gondole.

---

Takođe imate i smeštaj (bio porodično prošle godine) na samoj stazi, u sunčanom naselju Sonnleitn kod Krešimira Marciusa:

http://www.silfide.hr/ski/skipocetna.asp

Apartmani su zaista veliki i odlični - može da živi u njima cela porodica , a isti vlasnik pored kućica u tom naselju ima hotel a drži i onaj glavni ekspres restoran na vrhu pa možete da se dogovorite za sve kombinacije oko smeštaja i hrane.

---

Išao sam u Cube sa klincem, u dvokrevetne sobe, izbegavam uvek termine gde su gužve pa nismo imali do sada nikakvih problema sa bukom

Super Member Rossignol 8s avatar
    Datum registracije
    24.01.2011
    Godina
    44

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od marbik Pogledati poruku
    Hvala svima na brzim odgovorima . Sad pogledah Cube, dobra je fora da imam opet 18, odmah bih tamo otisao. Ovako ipak mi treba nesto da me makar malo podseca na planinu . 2 or 3 gore navedena vec mi rekose da su fully booked za Sretenje, ima neko jos neki predlog. I ja sam trazim nesto, nasao sam Nassfeld Ski & Golf u Hermingoru, mada mi nude neku glupavu opciju. Odgovara mi i nesto 10-15 km od zice jer idem kolima, a nije mi frka da vozim do staze posle Val Di fassa i voznje 10km 50 minuta svaki dan do gondole, sve ostalo mi deluje lagano .
    Gledam upravo booking.com , Hermagor, od petka 14.02 do ponedeljka 17.02 , vidim da ima smestaja u cenovnom rangu 25-30e sa doručkom (po osobi, po noćenju)
    St Anton,Lech,Stuben,Zürs,Ischgl-Samnaun,Serfaus Fiss Ladis,Pitztaler gl,Sölden, Schladming, Flachau,Wagrain,Nassfeld,Grossglokner,Mölltaler Gl.,Kaprun,Saalbach,Gerlitzen,Hinterglemm,Obertaue rn,Kals-Matrei,Hintertuxer Gl,Mayrhofen,Hochzillertal-Hochfugen,Warth-Schröcken, Sillian,Sella Ronda,Cortina,Tignes,Val d'Isere,Val Thorens,Méribel,Courchevel,Krvavec,Vogel,Kop,Brezo vica,Jahorina,Bansko,Borovec

https://www.youtube.com/watch?v=b91zmV7arwU

www.youtube.com/watch?v=5DhoNWrqFgs

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •