Strana 4 od 7 PrvaPrva ... 23456 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 31 do 40 od 66

Tema: ExpoZim 2013

Super Member
    Datum registracije
    05.01.2008
    Godina
    43

Podrazumevano

Plecko imas susace kod planet bajka na sajmu 1250din.

Super Member Truch2 avatar
    Datum registracije
    08.02.2008
    Skije / Bord
    Nitro Gloop

Podrazumevano

zaradio 30 e, potrosio 30e...meni bilo lepo
    Snowboarding is skateboarding for pussies!

Magarčina stekan avatar
    Datum registracije
    15.03.2005
    Skije / Bord
    Stöckli Laser AX, Salomon QST 92
    Godina
    62

Podrazumevano

Bio. Susro (od riječi susret) sam dosta starih prijatelja i stekao nove. I meni bilo lijepo. Vidio mnogo šarene opreme. Cijene nisam zagledao (imam sve, pa i viška), ali vidjeh na par primjera da se moglo proći mnogo bolje nego na trulom zapadu. Npr. vidjeh prije 10 dana u Villach-u u GigaSportu prošlogodišnju Nordica Fire Arrow 74 EDT sa cijenom od maščini 650€ (u svakom slučaju 6 je prva cifra), a na sajmu vidjeh osjetno manju cijenu (meščini prva cifra 4).

Ski legenda
    Datum registracije
    24.01.2012

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od stekan Pogledati poruku
    Bio. Susro (od riječi susret) sam dosta starih prijatelja i stekao nove. I meni bilo lijepo. Vidio mnogo šarene opreme. Cijene nisam zagledao (imam sve, pa i viška), ali vidjeh na par primjera da se moglo proći mnogo bolje nego na trulom zapadu. Npr. vidjeh prije 10 dana u Villach-u u GigaSportu prošlogodišnju Nordica Fire Arrow 74 EDT sa cijenom od maščini 650€ (u svakom slučaju 6 je prva cifra), a na sajmu vidjeh osjetno manju cijenu (meščini prva cifra 4).
    Stevo je u pravu, kod nas je proslogodisnji edt nesto malo ispod 500, a suvisno je govoriti o kakvoj je skiji rec. Stevo, pohvali se svojim sledecim skijama

Member Roolieman avatar
    Datum registracije
    20.11.2013
    Skije / Bord
    Burton Code
    Godina
    49

Podrazumevano

Uzeo devojci dobre (dobra i cena) Level bord rukavice, sto jedino od rukavica i valjalo. Burton katastrofa, stari modeli a naduvane cene. Za sebe samo kapu, duks i univerzalnu Swix mazu u sticku.
    Generalno utisak prilicno slabo u odnosu na ranije. Cini mi se da je za skijase raznovrsnija ponuda. Bacio pogled na neke freestyle/freeride modele i da mogu ko nekad po celu sezonu da visim na planini pale bi i neke tarabe

Super Member SnowBeliever avatar
    Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

evo ja pazario danas u saltu pancerice Nordica Fire Arrow f3..jedva cekam da padnu na progressor 9+...

Senior Member
    Datum registracije
    01.02.2009
    Godina
    50

Podrazumevano

Pošto sam kupovao polovne skije (Atomic Nomad, 2010/11,100e), moram se zahvaliti ekipi ovog sajta i posebno Marku i Nađi iz SkiBus-a.
    Cjena je bila stvar dogovora između mene i prodavca, ali mi je bio neophodan netko tko će procjeniti stanje skije.
    A bio sam ponuđen i pićem.Baš lijepo i prijatno.
    Hvala lijepo još jednom pa se vidimo i ove godine na nekoj turi

Super Member ExBaker avatar
    Datum registracije
    17.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 curv gt racetrack, Fischer progressor F19, Rossignol WC radical 9S
    Godina
    51

Podrazumevano

Ako nekom nije vec kasno, susace imate na spratu, 10 eura.
    Izbor robe los, cijene nista specijalno, a imam utisak da su poneki digli cijene pa na tu cijenu kao dali jaci popust. Za preporuku su nordica cipele i briko naocare&kacige, dosta dobre cijene. Polovne robe ima da se probere, ali ima i tu dosta klepanja za novije modele.
    Svratio malo da Zokija,tamo guzva konstantno, sto je super.
    Takodje bio kod nekakvih Slovenaca sto kompjuterski prave scan i predlazu ulozak za stopala. Djelovalo mi je optimisticki, jer za 2 godine po njima necu moci hodati (ne daj Boze), a jedini spas je uzimanje tih ulozaka!
    Sve u svemu, ako se izuzme garderoba, ima ste sta vidjeti i pazariti.
    @Sinisha, mislim da su pomenute jakne fals. I ne samo te vec i ostale na spratu. Bila je samnom drugarica koja 22 godine ima radnju i ona kaze da je replika.

Senior Member
    Datum registracije
    01.02.2009
    Godina
    50

Podrazumevano

prije 7 godina sam kupi nove fisher white heat za 120e jer je bio stari model.
    sad ih vidim na expozimu na polovnoj robi za 170e "ali su u perfektnom stanju, ko nove!!!"

Super Member SnowBeliever avatar
    Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

e i meni zapale za oko te Briko brile..ima bas dobrih namunjenih modela za 7.000din, sto je ok cena...nego ja pazario nove pancerice, pa ce ove stare brile po svemu sudeci jos da guraju

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •