I meni je na prvom mestu skijanje. Ali volim uvece da prosetam, da popijem nesto, jednom u toku boravka i da odem u neki restoran, nikakav lumperaj... I ja sam nekako shvatio da je Val Gardena "najzivlja" ali sam zbog skijanja ipak cvrsto odlucio da ako uopste budem isao u Dolomite to bude Alta Badia. Ono sto sam spreman da platim moze da se eventualno izbunari u San Cassianu i to mi je i nekako kad se sve sabere najprihvatljivije mesto, ili da se bez vecih problema nadje negde na potezu Badia - La Val (Wengen). Ovo drugo mi je nesto nisko za period u kome bih isao (15.-22.3.) pa vi sto ste bili vec tamo znate kakva je generalno situacija sa snegom na tim visinama u to vreme. Znam da se necu dole spustati na skijama ali lepo je da bude bar belo oko tebe u mestu gde si smesten. I nesto sto mi je u Austriji veliki plus a sto ovde nisam primetio da ima su terme. Lepo je otici uvece na par sati ali koliko sam video tako necega nema.
Znaci Corvara je ok sto se tog dela Dolomita tice posle skijanja? Sad gledam, iz Vengena oko 15 km, iz Badie duplo manje. To mi je sasvim prihvatljivo. A kolike su cene parkinga kod polaznih stanica zicara? I odakle je dobro obuti skije u to doba godine a da ne bude maltretiranje vratiti se na skijama? Ove godine u Sladmingu nisam isao na skijama ispod 1100 m, u gondolu pa nizbrdo. Posle prvog puta nije mi vise padalo na pamet.
@designbvr
Nemam jos uvek dece.