Evo i jedne recenzije skijalista sa dobro poznatog sajta:
http://www.infokop.net/autorski-teks...-kopaonik.html
Evo i jedne recenzije skijalista sa dobro poznatog sajta:
http://www.infokop.net/autorski-teks...-kopaonik.html
prvi top promolio glavu, samo se nadam da ce da sacekaju par dana kad uslovi budu bas dobri
I napokon cenovnik skipass-a
http://www.infokop.net/images/storie...-2013-2014.pdf
Koliko ja vidim, cene nesto vise od prosle godine, a 10 u sezoni se i dalje jedini isplati.
jos uvek su smradovi sto se tice besplatno za decu samo do 4g. tj. 2009. i kasnije, bas su pazljivi![]()
To za 4 godine je smejurija (a kao deca od npr. 6 godina će da im preoptereti infrastrukturu). Al' ajde to, obrati pažnju da su kategorija deca do 12 godina!
Već sa 13 godina su odrasli
(BTW: na Dolomitima je ski pass free do 8 godina a deca se tretiraju do 16 godina)
Opet ista priča...
DŽaba se mi nerviramo kad im neke stvari nikad ne dopiru do mozga.
Ajde još malo : Alta Badia (bez Dolomiti Skipass) / Kop
SKIPASS STAGIONALE (sezonski)
Adulti - €510,00 / 61.800 RSD
Seniores nati prima del 30.11.1948 - €435,00 / 52.500 RSD
Volim ja Kop i kupiću i ove godine 10/sez. sa popustom ali mislim da neke stvari ne stoje kako treba.
Prosle godine je sezonski za Kop vazio za sve ski centre JPSS a ove godine izgleda da to ne vazi.
Ne znam zasto sam izabrao da bas na ovu temu napisem svoj prvi post al ajde sad. Ja razumem da ce vecini skijasa ski pas uvek biti skuplji nego sto mi mislimo da treba da bude. Ali ako pokusamo da pogledamo sa ciste (ljute) ekonomske strane - zasto bi oni smanjivali cene ako vec iz godine u godinu prodaju sve vise i vise ski pasova. Nisu oni mutavi, znaju SS da za vikend skijanje nema blize i bolje. Istina, Tornik i Stara su ipak dosta povoljniji.
Za decije skipasove su stvarno preterali sto se tice godina, mada verujem da kada bi se preuzela iole ozbiljnija inicijativa sa nekom peticijom da bi ta starosna granica mogla da se podigne.
Veliki pozdrav svima. Nakon par godina pracenja foruma resih da se aktiviram.
Nije kraj sveta naravno i ja se lično ne nerviram uopšte što se tiče cena, po meni su korektne cene ski passa na Kopaoniku. Jedino što su te granice za free dečiji, dečiji i sl. stvarno smešne.
Pogotovo kada se uzme u obzir da i odrasli koji idu sa decom (a složićete se da to mora da se uzme u obzir kada se kalkuliše cena) praktično ne koriste ni treći deo ski pasa koje plate u punoj ceni. Zato i nije problem da se podigne starosna granica kada se zna da uz svako dete mora da ide i odrasli koji plaća punu cenu ski passa a infrastrukturu koristi daleko manje (pošto "prati" dete).
Ali dobro, sve treba gledati pozitivno.
Offtopic: gledam juče kako napreduje izgradnja nove gondole Dantercepies u Dolomitima i postavili su je, rade se testovi i procena je da će je pustiti do 20 decembra. Na Facebooku komentari "bravo šampioni" i sve ostalo u pozitivnom smislu, i pomislim, da kod nas puštaju gondolu 20 decembra ili 10 januara svi bi krenuli da pljuju kako su neorganizovani i kako sve u poslednjem trenutku, a "ludi" Italijani super zadovoljni (a ta gondola je ultra važna u ski centru i menjaju je a svi su pozitivni i opušteni, iako su mogli da je puste još*u septembru).
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)